Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
Ameri tebi namerno opstruisu. Nego pazi da ti CIA jednog dana ne zakuca na vrata 

- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Govori povremeno "I love the USA" za svaki slučaj.Nole025 napisao:CSC zemlja.... to... za srpsko je trziste, moj je za avganistansko, ko zna kad cu dobiti nougat

Sent from mTalk on Windows 10 phone
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 14. Apr 2016. 13:15
Da ja sam uzeo od jednog lika sa KP. Covek je imao racun iz prodavnice.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Imam probleme sa here mapama ,kada odredim rutu i kliknem na onu donju ikonicu pocni,ili kako se vec zove iskoci mi prozor nije moguce povezati se probajte kasnije
Upaljen net ,navigacija,skinuta nova mapa,ulogovan,skinut glas ,sta jos uraditi ?
Upaljen net ,navigacija,skinuta nova mapa,ulogovan,skinut glas ,sta jos uraditi ?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kvaka33 ,,, Upali samo onu opciju KORISTI APLIKACIjU VAN MREZEl i to je to
Poslednja izmena od kocapro u Sre, 25. Jan 2017. 00:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Forever !!!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Uspio sam riješiti problem sa iskakanjem notifikacija za Whatsapp.
Na xda ima uputstvo da se preko ABD komandi odradi to sve za par minuta preko računara i sad sam miran. 
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Hvala ,to je bilo tokocapro napisao:Kvaka33 ,,, Upali samo onu opciju KORISTI APLIKACIjU VAN MREZEl i to je to
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
@janka_88, daj link ili napiši šta i kako odraditi, u koracima, mozda još nekome bude korisno.
Evo stigao zvanican apdejt za Francusku, a nema jos nista za avganistan... ja msm da cu dobiti zadnji apdejt
- janka_88
- Expert
Postaviću linkove za preuzimanje aplikacija i uputstvo:
Aplikacija za računar te uputstvo za instalaciju (ja sam potvrdno odgovorio na svim pitanjima prilikom instalacije: https://forum.xda-developers.com/showth ... st48915118
Uputstvo i gledati metodu 1: https://forum.xda-developers.com/androi ... s-t3197660
Možda će trebati proces ponovo odraditi nakon ažuriranja sistema ali nije neka komplikacija a bitno je da radi. Takođe napominjem da je na telefonu u developer modu potrebno aktivirati USB debugging.
Francuska ali samo za Orange mrežu trenutno.
Aplikacija za računar te uputstvo za instalaciju (ja sam potvrdno odgovorio na svim pitanjima prilikom instalacije: https://forum.xda-developers.com/showth ... st48915118
Uputstvo i gledati metodu 1: https://forum.xda-developers.com/androi ... s-t3197660
Možda će trebati proces ponovo odraditi nakon ažuriranja sistema ali nije neka komplikacija a bitno je da radi. Takođe napominjem da je na telefonu u developer modu potrebno aktivirati USB debugging.
Francuska ali samo za Orange mrežu trenutno.
- Azimuth
- Moderator
Odradio sam ovo. Videćemo šta će se desiti
Nego, jel to to ili trebam još negde nešto da nameštam? Da li je ovo za sve notifikacije ili...? Razumeo sam da jeste, ali bolje da pitam

Nego, jel to to ili trebam još negde nešto da nameštam? Da li je ovo za sve notifikacije ili...? Razumeo sam da jeste, ali bolje da pitam

- dachakragujevac80
- Expert
A meni nije jasno sto vama smetaju te iskakajuce poruke i obavestenja? Jel moze neki skrin sot,da vidimo na sta tacno mislite,posto ja pretpostavljam da je to onaj prozor u vrhu ekrana koji se javlja kao recimo kad te neko zove,a ti si u nekoj drugoj aplikaciji?
- Azimuth
- Moderator
Baš na to mislimo. Imaš na prethodnoj strani SS kako to izgleda.
Meni smeta u 2 situacije. Prvo kad imam nešto da kliknem u tom gornjem delu displeja i u tom momentu se pojavi poruka. I druga situacija što mi baš i nije zanimljivo da može svako da pročita poruku ako mu/joj dam telefon ili nešto pokazujem, a najgore je kad radiš mirroring na tv pa dok se gledaju slike iskoči u momentu poruka poruka sa eksplicitnom sadržinom
Meni smeta u 2 situacije. Prvo kad imam nešto da kliknem u tom gornjem delu displeja i u tom momentu se pojavi poruka. I druga situacija što mi baš i nije zanimljivo da može svako da pročita poruku ako mu/joj dam telefon ili nešto pokazujem, a najgore je kad radiš mirroring na tv pa dok se gledaju slike iskoči u momentu poruka poruka sa eksplicitnom sadržinom

- janka_88
- Expert
Samo ugasiš i upališ telefon i to je to. Zbog toga sam razmišljao da se na MM vratim ali problem riješen. 

- dachakragujevac80
- Expert
Za nas "verne" to ne predstavlja nikakvu opasnost! [emoji12] [emoji23]
- Azimuth
- Moderator
Ono što sam primetio odmah jeste da sada kada napisem poruku i pošaljem je, ne mogu više onoliko brzo (u toj sekundi) da izađem iz poruke. Prosto je potrebno sada malo više vremena, možda 2-3 sekunde. Meni ovo jako bode oči i moraću naći način kako da sve vratim u prvobitno stanje pa čak i po cenu ovih heads up notifikacija. Kome ne smeta to kašnjenje od 2-3 sekunde, onda samo napred
Dakle, da li neko zna kako sve ovo vratiti u prvobitno stanje? Kako to uraditi iz ADB-a? Mrzi me da radim factory reset i sve ponovo podešavam...

Dakle, da li neko zna kako sve ovo vratiti u prvobitno stanje? Kako to uraditi iz ADB-a? Mrzi me da radim factory reset i sve ponovo podešavam...
- dachakragujevac80
- Expert
Nougat danas stigao u Indiju,Rusiju i Nemacku.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Kod nas taman kad dođe S8.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Iskreno vise sam ocekivao posle fijaska sa Note 7, makar da se malo vise potrude oko Nugata, prosto sve ovo predugo traje ali vidim da nisu jedini, i Sony i HTC su povukli apdejte ako se ne varam.
au ljudi, pa je l' dodje taj update? cuo sam da je danas pusten za sve Sagem modele zvanicni nugat