A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: VIP novosti

Post od sugarcoated_ass »

Od Nova3 na više se troše paralelno minuti. Tako im piše i na sajtu.

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 15:41

Post od PetarI »

Azimuth napisao:@miodrage, ja ih pitao pre par dana, rekli mi da je ti bila akcija pre nekog vremena i da ona bude ne važi. Trenutno kako stoje stvari, troše se prvo minuti ka svima, a tek onda ovi u mreži. Tu su svi isti.
Eto recimo taj Nova 4 paket košta u ovom momentu 1650 ili koliko već, a za 1800 imaš Mix XXL koji nudi mnogo više za 150 dinara veću pretplatu. To je ono o čemu sam pisao. Prosto nekada naprave neku akciju sa kojom se istaknu i odskoče od konkurencije, to ko ugrabi na konju je, i onda se vrate na staro.
@darko, ovo za produžavanje 3 meseca pre isteka postojećeg ugovora imaju svi uz neke male razlike. Npr u Vip-u ako 3 meseca pre isteka postojećeg ugovora uradiš obnovu, ta preostala 3 meseca ti se dodaju na novu ugovorne obavezu. U Telenoru je ista priča. U MTS je nešto drugačije, možeš 6 meseci pre isteka postojećeg da obnoviš ugovornu obavezu i tih 6 meseci ti se bukvalno potpisuju (sa sve ratama ukoliko si uzeo i telefon uz taj paket koji ističe).
Vip radi na mreži, to je više nego očigledno, dok mts sa druge strane kilavi, a Telenor tapka u mestu i samo što nije krenuo u nazad...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
I sam si rekao daje ovo tema za Vip,ali si me ovim posto malo "povukao".Kod Mts možeš 3 meseca pre isteka ugovora da produžiš,tj.da napraviš novi ugovor,bez da ti ta 3 meseca "nakaleme" na novi.Znači novi na 24 meseca.Kod Telenora mislim da je situacija ovakva,a to je da ugovor možeš produžiti isključivo u mesecu kad ti ističe stari ugovor,JEDINO,ako si kupio telefon preko njihove banke i tada isplatom kredita prestaje obaveza,možeš novi uzeti,a možeš i raskinuti postojeći,što sam i uradio.... :D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

sugarcoated_ass napisao:Od Nova3 na više se troše paralelno minuti. Tako im piše i na sajtu.
Ne znam, meni rekli da toga više nema kada sam pre nekih 10tak dana produžavao ugovornu obavezu...

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

@Azimuth, koliko znam u mts-u možeš da obnoviš ugovor 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze, a ne 6 meseci pre isteka.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

U Telenoru se ugovor moze produziti mesec dana pre isteka starog i ni dan vise (doduse meni su omogucili nedelju pre,jer sam ih zamolio zbog nekog odsustva iz zemlje). A sto se tice Vipovih paralelnih minuta,to vazi samo za one koje produzuju ugovor,za nove korisnike ne.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

znemanja napisao:@Azimuth, koliko znam u mts-u možeš da obnoviš ugovor 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze, a ne 6 meseci pre isteka.
Zvanično 3, uz dopis tj molbu daju do 6 meseci ranije ;) Provereno više puta i na više različitih brojeva. Najzanimljivije mi je što doslovno otpišu preostale kako pretplate tako i rate ukoliko je neko uzeo telefon preko njih.

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

„Neograničeni minuti u Vip mreži, prilikom obnove ugovora, dostupni su paralelno sa minutima ka drugim mrežama od NOVA 3 tarife. Korisnici koji obnavljaju ugovor u tarifama NOVA 1 i NOVA 2 neograničene minute u Vip mreži mogu da koriste nakon potrošenih minuta za sve mreže uključenih u mesečnu pretplatu.“
Eto, ko kaže da stari korisnici nemaju nikakve povlastice. [emoji38]

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

dachakragujevac80
Expert
Expert

Konačno su me zvali iz Vipa da preuzmem poklone! [emoji16]

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

@Azimuth:Zvanično 3, uz dopis tj molbu daju do 6 meseci ranije ;) Provereno više puta i na više različitih brojeva. Najzanimljivije mi je što doslovno otpišu preostale kako pretplate tako i rate ukoliko je neko uzeo telefon preko njih.[/quote]
Na koju adresu bi trebalo uputiti takvu molbu,kod Mts-a?Majčin telefon je otišao....a u aprilu ulazi u ta 3 meseca pred istek.Ako je 6 meseci onda bi već moglo....

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

PetarI, mailto:mtsinfo@telekom.rs. Lepo sročiš, posalješ, sačekaš jedno 10 dana da se smisle da ti odgovore i to je to. Napiši da želiš taj neki drugi telefon ili da uhvatiš ovu trenutnu akciju sa dupliranim internet saobraćajem i naoružaj se strpljenjem jer baš i nisu toliko ažurni sa odgovaranjem..
Druga opcija ti je da sve to obaviš u poslovnici.
A treća i možda najbolja, da nazoveš 0800/100-100 i preko njih sve završiš. Tako ćeš najbrže dobiti odgovor.

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Hvala ti na brzom odgovoru.Već sam sročio jedan kratak mejl,pa obzirom da i ne žurim,sačekaću jer ne koristim fiksni telefon i neznam kako bi se tarifirao poziv sa mob. na 0800,koliko se sećam nekad nije ni moglo da se zove.A što se tiče njihove ažurnosti,mislim da su se dosta poboljšali u poslednje vreme.Pročitaj moj post pod Kupovina telefona kod operatera pa će ti biti jasno šta sam napisao.Mislim da ih baš i nije puno tako nešto ostvarilo.

dachakragujevac80
Expert
Expert

Malopre sam podigao poklon od Vipa. Staklo za s7 edge je gotovo neupotrebljivo,mada sam bio iznenadjem da je ipak zakrivljeno po krajevima,iako su mi i u poslovnici rekli da nije original za ovaj telefon. Cak sta vise i lepo leze,ali sve je ok dok ne odstoji par minuta,kada prasina vec pocinje polako da ulazi sa strana. ipak nije bas knap. Plus ja imam i cover futrolu,koja u ovom slucaju ne moze lepo da se zatvori. Sve u svemu nisam se ni nadao boljem. S druge strane eksterna baterija je sasvim solidna - od 5000 mAh i sasvim solidno i brzo puni bateriju. Videcu vremenom koliko sa njenim jednim punjenjem moze puta da dopuni telefon do 100%. :)

PetarI
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od PetarI »

Azimuth napisao:PetarI, mailto:mtsinfo@telekom.rs. Lepo sročiš, posalješ, sačekaš jedno 10 dana da se smisle da ti odgovore i to je to. Napiši da želiš taj neki drugi telefon ili da uhvatiš ovu trenutnu akciju sa dupliranim internet saobraćajem i naoružaj se strpljenjem jer baš i nisu toliko ažurni sa odgovaranjem..
Druga opcija ti je da sve to obaviš u poslovnici.
A treća i možda najbolja, da nazoveš 0800/100-100 i preko njih sve završiš. Tako ćeš najbrže dobiti odgovor.
U pravu si bio u jednu ruku da imam pravo da produžim ugovor,a u drugu ruku nisi bio u pravu što se tiče ažurnosti.Juče sam poslao mejl,a već danas sam dobio pozitivan odgovor.... :D

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ko bi rekao :D
Drago mi je da sam pomogao i da si uspeo da završiš to što si naumio :wink:

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

https://www.vipmobile.rs/privatni/inter ... 0wod-jAO-g
Braćo, spustili cenu za pakete bez uređaja. Svaka čast na cenama, ovo je već odlična ponuda.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Izbaci si ponudu za Kucni net.Za postpejd pakete i dalje stoji 25% popusta ako se ne uzme uredjaj sto je opet losije u odnosu na MTS

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Pa i ja jutros video i ovo ništa nije novo. Da daju 50% bez telefona e to bilo odlično.

Huawei P8l.

95Darko
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
:: Xiaomi Redmi Note 7
:: //

Post od 95Darko »

Upravo dobij ovu poruku :

" Dragi korisnice, imamo zanimljivu ponudu za Vas! Obnovom ugovora bez telefona uz NOVA 3 tarifu mozete ostvariti popust od 13500 RSD na kupovinu proizvoda iz sirokog asortimana GIGATRON prodavnica. Vise informacija o promociji mozete pogledati na linku https://goo.gl/Op3WJA . Vas Vip"

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pa da,to im je akcija od skoro. Mozes da biras da li ces uzeti telefon, da li ces da smanjis pretplatu ako ne uzmes nista ili ovo u Gigatronu. Nije lose,ako ti telefon ne treba,a potrebno ti je nesto od bele tehnike ili televizora recimo.

Odgovori