A1 novosti
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: VIP novosti
Od Nova3 na više se troše paralelno minuti. Tako im piše i na sajtu.
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
I sam si rekao daje ovo tema za Vip,ali si me ovim posto malo "povukao".Kod Mts možeš 3 meseca pre isteka ugovora da produžiš,tj.da napraviš novi ugovor,bez da ti ta 3 meseca "nakaleme" na novi.Znači novi na 24 meseca.Kod Telenora mislim da je situacija ovakva,a to je da ugovor možeš produžiti isključivo u mesecu kad ti ističe stari ugovor,JEDINO,ako si kupio telefon preko njihove banke i tada isplatom kredita prestaje obaveza,možeš novi uzeti,a možeš i raskinuti postojeći,što sam i uradio....Azimuth napisao:@miodrage, ja ih pitao pre par dana, rekli mi da je ti bila akcija pre nekog vremena i da ona bude ne važi. Trenutno kako stoje stvari, troše se prvo minuti ka svima, a tek onda ovi u mreži. Tu su svi isti.
Eto recimo taj Nova 4 paket košta u ovom momentu 1650 ili koliko već, a za 1800 imaš Mix XXL koji nudi mnogo više za 150 dinara veću pretplatu. To je ono o čemu sam pisao. Prosto nekada naprave neku akciju sa kojom se istaknu i odskoče od konkurencije, to ko ugrabi na konju je, i onda se vrate na staro.
@darko, ovo za produžavanje 3 meseca pre isteka postojećeg ugovora imaju svi uz neke male razlike. Npr u Vip-u ako 3 meseca pre isteka postojećeg ugovora uradiš obnovu, ta preostala 3 meseca ti se dodaju na novu ugovorne obavezu. U Telenoru je ista priča. U MTS je nešto drugačije, možeš 6 meseci pre isteka postojećeg da obnoviš ugovornu obavezu i tih 6 meseci ti se bukvalno potpisuju (sa sve ratama ukoliko si uzeo i telefon uz taj paket koji ističe).
Vip radi na mreži, to je više nego očigledno, dok mts sa druge strane kilavi, a Telenor tapka u mestu i samo što nije krenuo u nazad...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam, meni rekli da toga više nema kada sam pre nekih 10tak dana produžavao ugovornu obavezu...sugarcoated_ass napisao:Od Nova3 na više se troše paralelno minuti. Tako im piše i na sajtu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Azimuth, koliko znam u mts-u možeš da obnoviš ugovor 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze, a ne 6 meseci pre isteka.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
U Telenoru se ugovor moze produziti mesec dana pre isteka starog i ni dan vise (doduse meni su omogucili nedelju pre,jer sam ih zamolio zbog nekog odsustva iz zemlje). A sto se tice Vipovih paralelnih minuta,to vazi samo za one koje produzuju ugovor,za nove korisnike ne.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- Azimuth
- Moderator
Zvanično 3, uz dopis tj molbu daju do 6 meseci ranijeznemanja napisao:@Azimuth, koliko znam u mts-u možeš da obnoviš ugovor 3 meseca pre isteka ugovorne obaveze, a ne 6 meseci pre isteka.

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
„Neograničeni minuti u Vip mreži, prilikom obnove ugovora, dostupni su paralelno sa minutima ka drugim mrežama od NOVA 3 tarife. Korisnici koji obnavljaju ugovor u tarifama NOVA 1 i NOVA 2 neograničene minute u Vip mreži mogu da koriste nakon potrošenih minuta za sve mreže uključenih u mesečnu pretplatu.“
Eto, ko kaže da stari korisnici nemaju nikakve povlastice. [emoji38]
Eto, ko kaže da stari korisnici nemaju nikakve povlastice. [emoji38]
- dachakragujevac80
- Expert
Konačno su me zvali iz Vipa da preuzmem poklone! [emoji16]
@Azimuth:Zvanično 3, uz dopis tj molbu daju do 6 meseci ranije
Provereno više puta i na više različitih brojeva. Najzanimljivije mi je što doslovno otpišu preostale kako pretplate tako i rate ukoliko je neko uzeo telefon preko njih.[/quote]
Na koju adresu bi trebalo uputiti takvu molbu,kod Mts-a?Majčin telefon je otišao....a u aprilu ulazi u ta 3 meseca pred istek.Ako je 6 meseci onda bi već moglo....

Na koju adresu bi trebalo uputiti takvu molbu,kod Mts-a?Majčin telefon je otišao....a u aprilu ulazi u ta 3 meseca pred istek.Ako je 6 meseci onda bi već moglo....
- Azimuth
- Moderator
PetarI, mailto:mtsinfo@telekom.rs. Lepo sročiš, posalješ, sačekaš jedno 10 dana da se smisle da ti odgovore i to je to. Napiši da želiš taj neki drugi telefon ili da uhvatiš ovu trenutnu akciju sa dupliranim internet saobraćajem i naoružaj se strpljenjem jer baš i nisu toliko ažurni sa odgovaranjem..
Druga opcija ti je da sve to obaviš u poslovnici.
A treća i možda najbolja, da nazoveš 0800/100-100 i preko njih sve završiš. Tako ćeš najbrže dobiti odgovor.
A treća i možda najbolja, da nazoveš 0800/100-100 i preko njih sve završiš. Tako ćeš najbrže dobiti odgovor.
Hvala ti na brzom odgovoru.Već sam sročio jedan kratak mejl,pa obzirom da i ne žurim,sačekaću jer ne koristim fiksni telefon i neznam kako bi se tarifirao poziv sa mob. na 0800,koliko se sećam nekad nije ni moglo da se zove.A što se tiče njihove ažurnosti,mislim da su se dosta poboljšali u poslednje vreme.Pročitaj moj post pod Kupovina telefona kod operatera pa će ti biti jasno šta sam napisao.Mislim da ih baš i nije puno tako nešto ostvarilo.
- dachakragujevac80
- Expert
Malopre sam podigao poklon od Vipa. Staklo za s7 edge je gotovo neupotrebljivo,mada sam bio iznenadjem da je ipak zakrivljeno po krajevima,iako su mi i u poslovnici rekli da nije original za ovaj telefon. Cak sta vise i lepo leze,ali sve je ok dok ne odstoji par minuta,kada prasina vec pocinje polako da ulazi sa strana. ipak nije bas knap. Plus ja imam i cover futrolu,koja u ovom slucaju ne moze lepo da se zatvori. Sve u svemu nisam se ni nadao boljem. S druge strane eksterna baterija je sasvim solidna - od 5000 mAh i sasvim solidno i brzo puni bateriju. Videcu vremenom koliko sa njenim jednim punjenjem moze puta da dopuni telefon do 100%. 

U pravu si bio u jednu ruku da imam pravo da produžim ugovor,a u drugu ruku nisi bio u pravu što se tiče ažurnosti.Juče sam poslao mejl,a već danas sam dobio pozitivan odgovor....Azimuth napisao:PetarI, mailto:mtsinfo@telekom.rs. Lepo sročiš, posalješ, sačekaš jedno 10 dana da se smisle da ti odgovore i to je to. Napiši da želiš taj neki drugi telefon ili da uhvatiš ovu trenutnu akciju sa dupliranim internet saobraćajem i naoružaj se strpljenjem jer baš i nisu toliko ažurni sa odgovaranjem..

- Azimuth
- Moderator
Ko bi rekao 
Drago mi je da sam pomogao i da si uspeo da završiš to što si naumio

Drago mi je da sam pomogao i da si uspeo da završiš to što si naumio

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.vipmobile.rs/privatni/inter ... 0wod-jAO-g
Braćo, spustili cenu za pakete bez uređaja. Svaka čast na cenama, ovo je već odlična ponuda.
Braćo, spustili cenu za pakete bez uređaja. Svaka čast na cenama, ovo je već odlična ponuda.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Izbaci si ponudu za Kucni net.Za postpejd pakete i dalje stoji 25% popusta ako se ne uzme uredjaj sto je opet losije u odnosu na MTS
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa i ja jutros video i ovo ništa nije novo. Da daju 50% bez telefona e to bilo odlično.
Huawei P8l.
Huawei P8l.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 10. Dec 2014. 16:34
- :: Xiaomi Redmi Note 7
- :: //
Upravo dobij ovu poruku :
" Dragi korisnice, imamo zanimljivu ponudu za Vas! Obnovom ugovora bez telefona uz NOVA 3 tarifu mozete ostvariti popust od 13500 RSD na kupovinu proizvoda iz sirokog asortimana GIGATRON prodavnica. Vise informacija o promociji mozete pogledati na linku https://goo.gl/Op3WJA . Vas Vip"
" Dragi korisnice, imamo zanimljivu ponudu za Vas! Obnovom ugovora bez telefona uz NOVA 3 tarifu mozete ostvariti popust od 13500 RSD na kupovinu proizvoda iz sirokog asortimana GIGATRON prodavnica. Vise informacija o promociji mozete pogledati na linku https://goo.gl/Op3WJA . Vas Vip"
- dachakragujevac80
- Expert
Pa da,to im je akcija od skoro. Mozes da biras da li ces uzeti telefon, da li ces da smanjis pretplatu ako ne uzmes nista ili ovo u Gigatronu. Nije lose,ako ti telefon ne treba,a potrebno ti je nesto od bele tehnike ili televizora recimo.