Ja sam samo ovo dobio
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
To sa stikerima zvuči prilično zanimljivo, pod uslovom da nisu skupi.miodrage napisao:U nasoj zemlji nema NFC placanja. ima vajde ako bi kupio one NFC stickere, pa nalepis po kuci, kolima itd., pa ti onda kad prislonis telefon na to otvara odredjenu app. Npr, prislonis telefon na NFC sticker pored daljinskog od TV-a pa ti otvori app za daljinski 9nije da je potrebno ali navodim primer) ili pored kompa sticker, pa ti uspostavlja BT vezu sa kompom, ili u kolima sa audio opremom i sl.
Yep, potvrđujem.znemanja napisao:Sa Banka Intesa app moguće je plaćati robu i usluge sa Android uređajem koji podržava NFC.
To je moguće na svim mestima koji imaju one uređaje za pay pass, a koliko sam video skoro svi imaju takve uređaje.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Na žalost, razumem te, posebno posle ovoga sad sa kamerom na Lumiji 930. Jeste da ne moraš da koristiš to fizičko dugme za kameru, ali ipak je glupo...I feel like it's a dismal, burned-out husk of its former self, worthy of no one's money until Microsoft decides it's actually going to treat it like something other than a neglected stepchild.
But I'm not bitter or anything.