Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Procitah malo okolo postove Dextera, posebno onaj vezan za sviranje MP3 Playera na samsungu D600 u pozadini. Ispratio sam uputstvo do kraja, ali nazalost ne radi mi ta opcija, kada dodje do onog dela gde mi trazi password za pristup memorijskoj kartici, kada pritisnem hangup dugme, (za prekid veze i gasenje telefona) telefon mi blokira na tom polju i ne reaguje ni na sta vise. jedino resenje je da ga ugasim i upalim ponovo.
Molim Vas za pomoc!!! Sta da radim, da mi se mp3 player minimizuje
Posto mi je telefon upao u vodu i vise ne radi hteo bih da ga otvorim i da ga alkoholom ocistim, mozda i uradim nesto.
Kako se otvara?
Odvrnuo sam 4 safica ispod baterije i to je delimicno uradilo posao, medjutim jos negde je stegnut, ali ne znam gde. Verovatno ima neka fora za otvaranje.
Jel zna neko?
Hteo sam da pitam da li neko znam gde ima da se skine java program tipa video dj???ono sto ima vecina novis sony eriksona.Miksovanje slika i video klipova.
Takodje hteo bih da pitam koji je po vama bolji telefon d600 ili 6233??
6233 ima manju internu nema blic,al ima IC....ne znam....
richi, nikako alkoholom!!! ..... eventualno destilovanom vodom i obavezno izvadi bateriju i naravno dobro osusi tel posle ..... ali mozda je bolje da ti to odradi neki servis ........
Pa kazu da je fon s***e, da je baterija slaba i jos nesto... To su napisali ka komentari ispod specifikacije.... Aj mi reci nesto o ovom fonu dal da ga uzmem ili ne?
Pa te komentare ispod telefona ne treba mnogo gledati chisto da znahsh...Baterija mu traje kao i svim drugim novijim telefonima a to je 2-3 dana,tako da to nije chudno...Ok je fon...
D600 je mnogo bolji od D500. D600 ti je best buy danas, tako da uopste ne treba da se dvoumis izmedju ta dva, cak sta vise, pogresila bi kada bi uzela D500.
e caos mozete li mi reci kako da stavim video za ringtone( ili moze samo da se stavi kao caller Id i samo da se vidi a ne i da svira ta muzika koja je sa videa) Hvala unapred.
Meni i dalje niko ne odgovara na pitanje da li mogu nekako da se reshim privacy-ja, toliko sam ocajan da cu promeniti telefon iako mi se mnogo svidja.... PLEASE help...
Ja sam odgovorio jos juce u tredu ispod koji se tice privacy na D500,mrzi te da citas pa se setas po tudjim tredovima i kukas a sve to vazi i za D600,idi pogledaj prvo!
Pozdrav
skin ne moze da se promeni.....nikako koliko ja znam...ja imam 2 u telefonu i bas me nerviraju tj nesvidjaju mi se koliko skina imas ti???? btw cveni/svetlo plavi
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.