Suska se da ce se pod radnim nazivom Betty takodje poznatim kao "W830i" W850? pojaviti naslednik W800i i W810i...
Betty ce imati 2 MP cameru. Takodje video calling ce biti izostavljeni,iako ce fon biti 3G,verovatno zbog brzeg i lakseg downloada muzickih i video sadrzaja sa novih service/portala!
Sony Ericsson ocigledno dize paletu telefona na vishi nivo,pa ce se tako do kraja godine pojaviti : W810i(Helen) , W830i(Betty), K800i(Wilma), P970i, Piron?, P990i(Hermione) & W650i (Mulan) .
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
Da, pojavitje se Betty iliti w830 (gotovo sigurno mada nomenklatura jos nije poznata, barem ne siroj javnosti) i imatje manja poboljsanja u odnosu na w810 u vidu grafickog akceleratora i podrske za vetji broj bt profila, 3G podrske i stereo zvucnika!
Inace ovo nije slika Betty, vetj photoshop, budutji da Betty netje imati QuickShare logo kao Wilma, sa koje je namerno izostavljen Walkman logo da se ne bi mesali proizvodi i da bi se naglasila kamera! Evo slika:
pa ovo je strava od mobitela , ali pitanje je kada ce izaci ( sigurno ne uskoro ) , cak i izgleda da ce imati veci display , veci nego i 19 inchni kod w810 ....
a mislim da je soni erikson MALO preterao sa obljavljivanjem IstiH modela, jel covek se zbuni cek koji mi se ono bese svidja w800 w810 w830 k750 d750 (koji su nekima isti) i ostali njima slicni...
SE verovatno ide logikom da ne treba menjati ono što se pokazalo dobro, mada bi zaista malo mogli da promene dizajn svojih novih modela, imaju jako malo "ženskih" telefona, to devojke često zameraju-kažem ja koleginici da uzme neki SE zato što će za uloženi novac da dobije mnogo, a ona mi kaže na to: nemoj samo SE, njihovi modeli su mi nekako previše muški, a pritom nema nikakvih zamerki na kvalitet i funkcionalnost telefona.
Slazem se sa nevidljivim!Tel najverovatnije nece biti symbian!Nigde ni na jednom stranom sajtu se to ne spominje!Kao sto je vec navedno bice nekih poboljsanja kao sto je akki rekao!!!
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
The specifications of this handset also known as W830i are quite close to Wilma. The camera is still the "old" 2.0 mpixel camera, 3G (without front camera and videotelefony), stereo speakers and large memory are also suppored. The only missing part is the 3.2 Mpixel camera. This device will be the upgrade for the W810i and will be available at the end of this year.
Wilma however will be around sooner than expected by everybody. Real time date is not yet known, even as the expected salesprices.
Nije mi jasno,mihajlovic, je napisao da je W830i ustvari w850 a telefoni su po dizajnu potpuno drugaciji,jel to znaci da su sve ove slike o W830 "fake",posto W850 uskoro izlazi na trziste i ovako izgleda:?
Poslednja izmena od McLaren F1 u Sre, 02. Avg 2006. 15:33, izmenjeno 4 puta ukupno.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.