Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
SE T630 za 100eur? ako uspes svaka ti cast...zavij ga u 10eur i baci mozda ga neko uzme sala mala...nema sanse za te pare 75 ako uspes stavi prst u uvo ipevaj
Klara, ako neces da se bakces sa Symbianom i treba ti tel koji nije cigla, po meni je od ta tri najbolji w550 ..... em je interesantniji od d500, em ima vise memorije i jos imas stvarno kvalitetan mp3 plejer i radio ...
Moze li mi neko objasniti kako se koristi infrared i bluetooth,posto sam danas kupila mob i prvi put se srecem sa ovim?Za infrared sam nesto i procitala iz vasih poruka,a kako da prebacim mp3 pesme sa PC-ja u mob preko bluetooth-a?Hvala!
pa m0zes da kupis bluetooth za komp i da prebacujes mp3 sa kompa na fon a druga varijanta ti je usb kabal. kako se koristi... pa ako hoces da prebacis npr sliku sa telefona koji ima bluetooth upalite ga oboje na fonowima i onaj ko salje naka ide na serch i kad nadje tvoje ime klikne na njega ti sacekas i kliknes na 0k.
Tanja8, na infra red zaboravi pored "zivog" BT-a ..... dosta je sporiji, moras direktno da uperis IC jednog uredjaja u drugi i daljine ne sme da bude vaca od 20ak cm ..... to je ok jedino ako razmenjujes nesto sa drugima koji nemaju BT, a imaju IC ..... da bi prebacivala pesme (ili bilo sta drugo) sa kompa na tel i obratno, potrebno je da imas usb BT (koji kosta oko 1500-2000din) i da imas instalirane drajvere ..... bilo koji fajl mozes poslati tako sto, dok ti je aktivan BT i na PC-ju i na telefonu, kliknes desnim tasterom na fajl, odes na "send to" -> "Bluetooth" i izaberes svoj telefon ..... mozda ce traziti da uneses sifru .... nju sama odredjujes ali je bitno da na oba uredjaja ukucas istu ...... ukoliko si na cd-u uz tel dobila neki program za povezivanje telefona i PC-ja onda instaliraj njega i dobices jos neke mogucnosti kao sto su sinhronizacija, bekap, prebacivanje muzike i programa .... tako je jos lakse... nadam se da si me razumela....
E da li je istina da se kod D500 brzi kvari taj slajder mehanizam??? Cuo sam od par drugova da se kod njih deshavale takve stvari ali sam ipak cuo da je kod vecine mase shto ima D500 sve u redu. Pa da cujem shta vi mislite???
Mislim da uopste ne treba da brines o tom slajder mehanizmu jer je izuzetno kvalitetno napravljen,poznajem dosta njih koji imaju samsung fonove i niko se nikad nije zalio na slajder,naravno moze i to se pokvari ako se bas potrudis!
Bateriju punis najnormalnije (znaci oko 2 sata) s tim da prva tri puta kad je napunis treba i da je ispraznis do kraja,nek me neko ispravi ako gresim,inace fon (D600) ti je ekstra!
Poslednja izmena od McLaren F1 u Uto, 01. Avg 2006. 20:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Klara, ne mora da traje toliko...najvaznije je da se do kraja isprazni 3 puta i da se do kraja napuni, kad je punis prva tri puta...posle toga mozes da ga dopunjujes i praznis kako ti je volja...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
A zasto onda prodavci telefona (imam ortaka koji bas valja telefone) kazu da kad se isprazni da ide svaki telefon (baterija) na punjenje 12h i tako naravno 3x?
Pa da, znam i ja da se Li-Ion baterije pune maximalno 2 sata, ali kao sto kaze _Neo_ sve i jedan prodavac kaze da ta prva tri punjenja moraju da traju 12-15 sati!
Da, fon jeste extra!
E,ljudi,ko je raspolozen da mi posalje uputstvo za SE V800?
Mislim da oni koji rade u prodavnicama mobilnih, ustvari i nisu upuceni u mnogo toga u vezi telefona koje prodaju, a u to sam se i sama mnogo puta uverila...Najlakse im je da svakome kazu da tako formiraju bateriju, nego da objasnjavaju zasto te baterije ne treba formirati, jer verovatno to i ne bi umeli da obrazloze...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
i da se nadovezem....... kao sto je vec rekao Lomnica City: lakse je da kazes da treba puniti 3 x 12 sati, nego da ljudi misle da je telefon koristen kad ne treba formirati bateriju
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.