Nokia 6111 vs Nokia 6230i vs Samsung D500
Nokia 6111 vs Nokia 6230i vs Samsung D500
Now is a question?
6230i je nesto sto sam odavno htela da kupim a sad mi nesto deluje kao star telefon i ako su mu opcije i dalje ok, D500 ima manu sto nije Nokia jer sam ja njihov veliki fan a sad su mi sve nesto ruznjikave pa sam u trilemi.....Help pls...

- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
blue, nisam cuo za tu pricu, ali ti za 6230i mogu reci da je odlican telefon, sve sto pise da moze da uradi on to stvarno i uradi! Koristim ga vec oko 7 meseci i zadovoljan sam, ako ti treba nesto detaljnije ili te nesto konkretno zanima ti pitaj...
Sto se tice D500 imao sam ga par dana (uzeo od druga) i nije me odusevio, jednostavno mi je brzo dosadio da tako kazem!
PozZ
Sto se tice D500 imao sam ga par dana (uzeo od druga) i nije me odusevio, jednostavno mi je brzo dosadio da tako kazem!
PozZ
Prvo i prvo pozdrav svim clanovima ovog foruma, posto sam ja ovde nov
Posto i mene interesuje nokija 6230i pa da nebi otvarao novu temu mislio sam da ovde pitam za vase misljenje za tel. Samo sto se ja dvoumim izmedju nokije 6230i i SoniEriksona SeK750i.Citao sam neke
postove ali posto ja ne kupujem cesto telefon ocu malo bolje da se raspitam.
Konkretno bi voleo da imam dobru kameru i ''siguran'',''stabilan'' telefon.I dali je tacno to za SoniErikson za dzojstik da se kvari.
I koji bi mi jos tel mogli preporuciti da pogledam pre kupovine do nekih 200-220 eura.
HVALA!

Posto i mene interesuje nokija 6230i pa da nebi otvarao novu temu mislio sam da ovde pitam za vase misljenje za tel. Samo sto se ja dvoumim izmedju nokije 6230i i SoniEriksona SeK750i.Citao sam neke
postove ali posto ja ne kupujem cesto telefon ocu malo bolje da se raspitam.
Konkretno bi voleo da imam dobru kameru i ''siguran'',''stabilan'' telefon.I dali je tacno to za SoniErikson za dzojstik da se kvari.
I koji bi mi jos tel mogli preporuciti da pogledam pre kupovine do nekih 200-220 eura.
HVALA!

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
baguda, u tvom slucaju svakako pre izaberi K750...noviji telefon, bolja kamera, autofokus,mislim da je u svemu bolji...
...a to za dzojstik izgleda da je individualno...meni se na primer ni na jednom SE modelu nije pokvario...(a imala sam ih nekoliko)...dok se neki ipak zale... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***