"Are you my mummy?"
Naravno kako je Tenant preuzeo sonični šrafciger postao sam pravi Whovian.

Sent from my HUAWEI P9 lite using Tapatalk
Pa da, gej ikona.sugarcoated_ass napisao:Meni je postao baš zanimljiv kako se pojavio kapetan Džek Harknes (
Nista mi ne pricaj. Preksinoc gledao kod kuma, kad nisam povratio. Izgleda nista od moje emancipacije u CaEvindzer napisao: Treća epizoda - raj za pe*ere!![]()
Mislio da odmah batalim, ali sam se setio nekih starih - možda holivudskih, a možda i arapskih - priča o tome kako se oslobađa duh iz lampe, pa sam pomislio da taj pe*erluk možda ima poentu za samu priču.
Naravno da sam gledao, za koga me smatraš?sugarcoated_ass napisao:Nisi gledao "Husbands of River Song" božićni specijal? Tu se bucko pojavljuje i baš mi je legendaran.![]()
Zato je Doktor i dobar.sugarcoated_ass napisao:Joj biblioteka... Creepy as f*ck!![]()
Ko nije do sad gledao, neće gledati ni od sad, veruj mi. A posebno neće stare epizode. Malo je zaluđenika za Doktora poput mene.sugarcoated_ass napisao:I nemoj da spojluješ! Vidiš da ima ko nije gledao.![]()
brankisha napisao: Nista mi ne pricaj. Preksinoc gledao kod kuma, kad nisam povratio. Izgleda nista od moje emancipacije u Cajedimo mi ok da nisu belci
![]()
To isto sam i ja rekao. Za mene, najbolji SW od svih do sad snimljenih, i to upravo zbog takvog kraja.brankisha napisao:Star wars - Rouge One (...) Meni iskreno dobar. Pogotovo kraj (...)
Al Swearengen nenadjebljiv lik! Mogao bih Deadwood da repriziram, preteraše sa gey serijama, bataljujem svaku sličnu.Evindzer napisao:Ja računam da će matori iz Dedvuda staviti veto na veto na utepavanje Linkolna.
m@c|-|oR, ja sam mislio da je film horor, a ne fantastika.Evindzer napisao:Ja računam da će matori iz Dedvuda staviti veto na veto na utepavanje Linkolna.
Pa zar nije fantastična mogućnost transplantacije koja se pominje u filmu?Evindzer napisao:m@c|-|oR, ja sam mislio da je film horor, a ne fantastika.