e60 ili n70

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Roy Fokker, pa bilo bi super da to bude za koji mesec...ali ne verujem... :uhuh: ...Pa koliko sam uspela da vidim, ne postoji cak ni dobar File Explorer...a u tome i jeste sva car symbiana, da mozes da ga necim dodatnim sredjujes i da imas pristup svim fajlovim u telefonu... :dry: ...A s obzirom na trenutnu zastitu koje je postavljena za OS 9.1, trebace jos vremena dok se ona provali...cak mnogi sumnjaju da ce je uopste i provaliti...:unsure: ...A Mirko BGD bi mogao da kaze koliko ima problema sa pronalazenjem krekovanih programa koji dobro rade na, na primer, N80, za koji smo svi ocekivali da ce biti jos boje softverski podrzan... :) :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

:) b_udder, bio si mnogo ostriji nego sto sam ja hteo da budem, ali se u principu apsolutno slazem sa tobom! Bas mi uopste ne nedostaje kamera na e60! Za razliku u ceni izmedju e60 i n80 mogu kupiti kameru koja ce u svakom slucaju raditi bolje fotografije ... a o trajanju baterije na n80 da i ne govorimo :)

ninolina, veruj mi da novog softvera koji ne mora da se plati :) za sada bas i nema mnogo... jedva po koja sitna freeware aplikacija od kojih je ubedljivo najbolja ona za automatski "keylock" :) Cudo da to vec nije ubaceno u ROM telefona...
Sa druge strane, slazem se sa Roy Fokker, samo je pitanje vremena kada ce se poceti pojavljivati. Veliki broj aplikacija ce zahtevati samo jednostavno rekompajliranje da bi radio i na 9.1.
A to sto se "nece moci provaliti" bas i ne verujem :) Pa koja softverska zastita je danas 100% pouzdana?!? :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Jager, slazem se sa vecinom ovoga sto kazes... 8) ...samo mislim da sad nije pravi trenutak za kupovinu telefona sa OS-om 9.1...jer sve njegove mogucnosti, koje su bolje nego kod OS-a 8.x i nizih, ne mogu da se iskoriste...:uhuh: ...a samim tim nisu ni vazne pa ih ne treba placati pri kupovini takvog telefona... :roll:

A da ce se provaliti zastita na Os-u 9.1...ja u to ne sumnjam uopste...sto se proizvodjaci budu vise trudili da ga zastite programe i OS, to ce vise biti i "manijaka" koji ce jos uspesnije to zaobilaziti i krekovati... :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Evo sad sam provjerio sajt FExplorer - developer, Dominique Hugo, je kupio N80 i uveliko radi na verziji za 9.1. E sad, kad će to biti - ko zna.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Roy Fokker, e pa to je stvarno dobra vest...bice nesto od OS-a 9.1... :lol: :D :lol:

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

ninolina, u pravu si :)
I ja sam se dosta dvoumio da li n70 ili e60 bas zbog softvera! Na kraju je prevagnuo wifi u zamenu za kameru, koju IMHO i dalje smatram suvisnom u telefonu. A tek web browser kako je prejak na e60...
Jeste da ce i cena e60 jos da padne za koji mesec ali imao sam staru motorolu koju sam jednostavno morao zamenuti i nisam bio u prilici da cekam vise... Pare bi se svakako potrosile, a telefona ne bi bilo :)
A sto se tice "manijaka" ... Bog ih poziveo u sto vecem broju :)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

Inace, softvera za e60 i ostale 9.1 symbiane ima sada vec podosta... U nekom od postova na forumu sam vec pisao, ali da ponovim :) Moja kolekcija 9.1 softvera se lepo prosiruje i koga zanima, slobodno neka me kontaktira. usluznih programa, igara... ima polako SVEGA i to mnogo brze nego sto sam i mislio da ce pojavljivati. Dakle, Mazzo, ako bi da punis telefon svime i svacim, javi se na PP :)

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

wi fi je trenutno takva budalaština
od cene da nije normalno koliko
košta sat surgovanja (i do 10 evra po satu)
pa kakvi ste vi to biznismeni kad surfate telefonom
po netu a nemate laptop sa wifijem???????????
zar vam nije dovoljan gprs za mailove i surfanje????
mislim stvarno ... dobro da netražite povezivanje sa špijunskim CIA
satelitom ili sondom Pioneer kod saturna :P
alo ljudi ovo je Srbija... :lol:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Sta ima veze ako je Srbija?Ne znam gde si video da je 10 eura sat ali... mnogo je to,a i ne mora se uvek imati laptop pri sebi!Zamisli sedis na aerodromu,cekas vazan email i onda treba usled one guzve da vadis laptop AKO ga uopste imas i na kolenima cackas net!?
Pozdrav 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Jager »

zoreli, ako radis kod wireless ISP-a kao ja, onda ti cena surfanja bas i ne predstavlja problem :P
A i sta fali surfati telefonom???? Bice da nisi video kako izgleda browser kod novijih E i N serija :) Dakle prikaze ti SVE isto kao na PC-ju sto bi ti prikazao! Imam laptop sa wifi-jem, naravno, ali veruj mi da je mnogo prakticnije u mnogim situacijama nositi telefon, a ne tegliti sa sobom celu torbu, pa okupirati ceo sto u kaficu itditd.... a i tel svakako nosim sa sobom, u svakoj prilici... :)
Wireless je takva blagodet na telefonu da to nije normalno! MNOGO brza konekcija, mnogo jeftini saobracaj od gprs-a .... cak i tada ako samo zelis chekirati mail....

Davor1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 23:18

Post od Davor1 »

Zanima me koja je cena surfovanja za wireless ISP?Bar okvirno i da li se naolacuje na sat ili na kolicinu prenetih podataka?Hvala! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

a koji sve telefoni imaju WiFi?? .... u pretrazivacu to nema kao kriterijum .... iskreno mrzi me da klikam svaki mosem da bi video .... ako neko zna HVALA .... mislim da je krajnje vrame da promenim n-gage :smutny:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nema kao kriterijum jer ga imaju N80,E60 i mozda jos neki,nedovoljno da dobiju poseban kriterijum!
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

lovd, i E61 ima Wifi... 8)

dzuljo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Sep 2005. 16:21
Kontakt:

Post od dzuljo »

e60 ima wifi i ima internet telefon koja je odlichna stvar
mozesh prichai za 0 ili za malo para sa ceo svet

Odgovori