nokia n70 ili nokia 6280?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

nokia n70 ili nokia 6280?

Post od bojke1 »

Sta kupiti izmedju ova dva telefona?Koje su im prednosti a koje su im mane?Voleo bih da cujem od onih koji vec imaju pomenute modele.Jos se lomim a za par dana bih trebalo da kupim telefon pa ako imate neku preporuku kazite.Inace ja sam imao sony ericsson s700i i bio sam zadovoljan kako telefon radi pogotovo je displej ekstra rezolucije 240x320 pixela.Znam da nokia 6280 ima ekstra displej bolji od n70 ali ne znam u cemu se drugom razlikuju pa bih hteo da cujem od onih koji su upoznati u prednosti i mane pomenutih telefona.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blinky:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bojke1, pa razlika je i u tome sto je N70 symbian, dok 6280 to nije...A u tome se opet kriju jos vece razlike koje nosi sam operativni system (mogucnost prilagodjavanja telefona sopstvenim potrebama, kao i neogranicene mogucnosti koje se dobijaju instaliranjem velikog broja postojecih programa i aplikacija)... :D ...Prednost za 6280 je mozda u tome sto pored bolje rezolucije ekrana , fabricki ima vec neke opcije koje na symbianu treba naknadno instalirati, pa i zahteva manje tvog vremena za uhodavanje sa telefonom... :wink:

Ako nemas vremena ni volje da savladas mogucnosti symbiana bolje izaberi 6280...mada sam cula da ga i ne hvale mnogo... sto zbog same izrade slajdera, sto zbog softverskih problema :roll:

Imam N70 i ne bih nikad pomislila na 6280..ali to je, eto, moje misljenje... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

bojke1, onda lepo odes u prodavnicu i pogledas oba ova telefona...trazi i da ti ih ukljuce...tako da nemozes da se zeznes, a ovde mi mozemo da gi pricamo do sutra, tvoj licni dozivljaj je jedino vazan... :D 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Imam n70 i prezadovoljan sam,ali preporucujem da je kupis u nekoj ovlascenoj prodavnici ,a ne skidanu sa nekih mreza i mrezica pa da je flesujes pa da koci...Naravno pre ove nokie sam imao takodje symbian mob. tako da sam navikao i mislim da je u velikoj prednosti od serije 40.Kod 6280 mehanizam klima ,a to moze dosta da iritira.Meni se mnogo svideo e61,tako da razmisljam o zameni,malo je veci ali je super,jedino sto nema kameru.Video snimak na n70 je po meni besprekoran za jedan mob pogotovo zvuk,a slike su manje vise dobre.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Znam da je n70 bolji od 6280, i verovatno cu njega kupiti samo drzao sam 6280 u ruci i ekran mu je ekstra.Cuo sam i ja tu pricu da mu mehanizm zna da se razlabavi i cak da ima neki bag sa softverom tako da sam njega izbacio iz razmatranja.
99% kupujem n70.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blinky:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma nema to veze dal je iz ovlascene prodavnice tj dilera (ustvari ima jer je BAR 50% skuplja) ili iz neke"neovlascene"bilo da je sa mreze ili ne,Nokia je Nokia gde god da je kupis!A softver je u vecini slucajeva sasvim zadovoljavajuci (sem Vodafonovog sr...) a i da ima nekih bagova,samo ti ubace najnoviji BEZ NAPLATE tamo gde si ga i kupio/la a najnoviji je 5.0616.2.0.3 od 24.02.2006 i proverava se sifrom *#0000#.
Pozdrav 8)

Odgovori