Off, opušteno ćaskanje
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Off, opušteno ćaskanje
I ja mislim da će biti ok jer vrednost CDa je 14 ili 15€ po komadu, nisam tačno siguran za koliko će ih prodavati, ali znam da umeju nekad da odvale cenu carine da ti uši otpadnu.
Naročito što je ovo neko fensi hard case, double CD pakovenje sa sve bookletima i jbm ga čime sve i još 2 komada. I još šlag na torru što nemam račun da dokažem cenu jer nisam kupio već dobijam free. [emoji38]
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Naročito što je ovo neko fensi hard case, double CD pakovenje sa sve bookletima i jbm ga čime sve i još 2 komada. I još šlag na torru što nemam račun da dokažem cenu jer nisam kupio već dobijam free. [emoji38]
Apolo, ne znam šta voliš od letovanja. To je mesto gde se englezi odvaljuju od alkohola, sede ceo dan pored bazena i piju. U more udje njih 2% [emoji3] Samo makedonci i mi se kupali.
Uveče ista priča, samo po kafićima.
Plaža je čista, ali nije baš sredjena, jer se magarci ne kupaju u moru. Deluje malo sablasno kad vas je svega 15-ak u moru.
Ima neko mesto pored, zove se Agios Giorgis (ne znam kako se tačno piše), ima fantastične plaže. Iznajmili smo auto (neki mali Hajundaji), 40 € sa osiguranjem, pa sam nas ja u dve ture odbacio do tamo. [emoji16]
Vodiča nismo imali. Makedonski vodič nam je samo pokazao gde smo smešteni i rekao da nije zadužen za nas, ali nam je ipak malo pomogao.
Toliko muzike je bilo za 160 € sa prevozom. [emoji1]
Uveče ista priča, samo po kafićima.
Plaža je čista, ali nije baš sredjena, jer se magarci ne kupaju u moru. Deluje malo sablasno kad vas je svega 15-ak u moru.
Ima neko mesto pored, zove se Agios Giorgis (ne znam kako se tačno piše), ima fantastične plaže. Iznajmili smo auto (neki mali Hajundaji), 40 € sa osiguranjem, pa sam nas ja u dve ture odbacio do tamo. [emoji16]
Vodiča nismo imali. Makedonski vodič nam je samo pokazao gde smo smešteni i rekao da nije zadužen za nas, ali nam je ipak malo pomogao.
Toliko muzike je bilo za 160 € sa prevozom. [emoji1]
Meni je iz Nemačke za sedam dana stigla DHL-ova
pošiljka sa 5 diskova i jednim DVD-jem, nikakvih problema nije bilo, jer je sve bilo lepo upakovano - nije bilo tragova otvaranja i provere sadržaja. Te sitne stvari kao što su diskovi i knjige (pogotovo u tako malim količinama) čak i ovi naši carinici kontaju kao nešto na čemu se može zaraditi.
pošiljka sa 5 diskova i jednim DVD-jem, nikakvih problema nije bilo, jer je sve bilo lepo upakovano - nije bilo tragova otvaranja i provere sadržaja. Te sitne stvari kao što su diskovi i knjige (pogotovo u tako malim količinama) čak i ovi naši carinici kontaju kao nešto na čemu se može zaraditi.

- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Sugar kako je bilo sinoc?
Nisam mogao da dodjem bas sam se smorio.
Nisam mogao da dodjem bas sam se smorio.
-
- Sertifikovani Trol
brankisha, standardno za BeLograđane... dođe masa, ali svi stoje kilometar od bine...
Svakako, dobar provod je bio!
https://www.youtube.com/watch?v=J9IzVmN1JdY

Svakako, dobar provod je bio!

https://www.youtube.com/watch?v=J9IzVmN1JdY
- brankisha
- Mobil manijak
A oni Lost boys? Sta oni tamburajy?
-
- Sertifikovani Trol
Oni furaju covere The 69 Eyes, HIM i još tako nečega uz par autorskih na sličan fazon.
Ili to ili stoje kao kipovi, haha. Tako je, manje-više, svuda.brankisha, standardno za BeLograđane... dođe masa, ali svi stoje kilometar od bine...
- brankisha
- Mobil manijak
Pu, nanu mu, sad jos vise krivo. Zato je kralj iz Annihilatora pre dve godine produzio koncert. Kaze: Neverovatno iskustvo, kao da sviram u 90-im. Samo 2-3 telefona, ostali svi pevaju ili prave sutku. U USA kao da sviras telefonima,a ne ljudima.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Koristi li neko naočare za zaštitu od zračenja ekrana (ili kako se vec zovu)? Radim svakodnevno minimum 8 sati ispred ekrana pa me zanima da li to zaista pomaze ocima.
Sent from my F8331 using Tapatalk
Sent from my F8331 using Tapatalk
Festina lente.
- brankisha
- Mobil manijak
Ja sam samo vidjao one zastite od zracenja koje idu preko monitora ali vidim da je prijatelj i pored toga poceo da nosi cvike.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Apolo, najobicnije providno staklo moze da ti pomogne, ali ne preterano. Najbolje je da na svakih 90/120 min napravis najmanje 10 minuta pauze. Takodje, na svakih 30-ak min napravi barem 60-90 sec pauze tako sto ces da zatvoris oci.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- brankisha
- Mobil manijak
Koga zanima gitarijada, bice organizovan prevoz iz Bga, mislim da je 1500 dindzi. Ulaz na gitarijadu je dz.
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
miodrage, to je generalno problem, od silnog buljenja uopste ne trepcem. Koristim povremeno vestacke suze da mi bude lakse, a danas sa probao od kolege te naocare i zaista je malo prijatnije ocima dok se gleda u ekran. Moracu do opticarske radnje pa da se raspitam.
Festina lente.
- brankisha
- Mobil manijak
Ja imam problem, ako se posle posla zabuljim u ekran jedno sat-dva, pa sednem u kola i kao da su mi mutna slova na nekim manjim znakovima. Nekako kao razlivena. Velika vidim ali mala kao razlivena ali kontam sta pise. Ali samo kad su udaljeni. Ne znam da li je trip u glavi. Isao sam od pocetka godine tri puta na kontrolu ociju zbog raznih dozvola i svaki put sam citao skoro ona najsitnija slova i brojeve.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ako mozea da procitas one presitne deklaracije na prehrambenim i drugim proizvodima onda si bog 
Sent from my D6503 using Tapatalk

Sent from my D6503 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pre nego što sam počeo da nosim naočari govorio sam da dobro vidim samo su mi se ruke skratile

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- brankisha
- Mobil manijak
Podseti me ma staru foru: Ako mislis da ti je mali, nadji devojku sa manjim sakama 
Ja sam zeznuo vid i sa cigaretama. Primetio sam kad ne pusim da mi je vid dobar, cim sastavim nekoliko dana sa cigaretama - cao vidu.

Ja sam zeznuo vid i sa cigaretama. Primetio sam kad ne pusim da mi je vid dobar, cim sastavim nekoliko dana sa cigaretama - cao vidu.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Apolo, gledaj naocari koje imaju onaj zelenkast odsjaj na staklima, to najvise pomaze.
brankisha, to je normalno, dolazi do zamora oscnog sociva koje privremeno izgubi sposobnost brze akomodacije. Resenje je posle dugog buljenja u ekran, barem 5 minuta zmuriti, i pustiti oko da se samo oporavi. Sto se cigareta tice, to je normalno, jer unosenjem duvanskog dima koji u sebi sadrzi ogromnu kolicinu ugljen dioksida i ugljen monoksida, ti izbacujes kiseonik iz krvi, samim tim ishraha svih tkiva biva manja. Celije retine su na ovo izuzetno osetljive. Prekini sa pusenjem, i nemas frke.
brankisha, to je normalno, dolazi do zamora oscnog sociva koje privremeno izgubi sposobnost brze akomodacije. Resenje je posle dugog buljenja u ekran, barem 5 minuta zmuriti, i pustiti oko da se samo oporavi. Sto se cigareta tice, to je normalno, jer unosenjem duvanskog dima koji u sebi sadrzi ogromnu kolicinu ugljen dioksida i ugljen monoksida, ti izbacujes kiseonik iz krvi, samim tim ishraha svih tkiva biva manja. Celije retine su na ovo izuzetno osetljive. Prekini sa pusenjem, i nemas frke.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Eh, i meni su cigarete najveci porok.Toliko sam zavistan od njih da ne znam kako da ostavim.Jos ja pusim kao turcin sto bi rekli.
XIAOMI Mi 11 midnight grey