Ovu konkretno:
http://mozoaccessories.com/product/glam ... lumia-650/
Sa kao tim prstenom, ali ima i metalne prstenove oko otvora za kameru i blic. Koliko vidim, to se ne vidi na ovoj slici. Devojka je baš zadovoljna, maska super leže na telefon, ram oko maske izgleda kao da je metalni ali je savitljiv (nemam pojma od kojeg je materijala taj ram, možda je i samo obojen silikon, nisam previše hteo da čačkam da nešto ne pokvarim), a ona dugmad sa desne strane za smanjivanje i pojačavanje tona, i za paljenje i gašenje telefona su metalna i odlično funkcionišu.
Baš sam zadovoljan, maska odlična, sve je na svom mestu - do najsitnijeg detalja. Čak je i maska onako pola milimetra ispred ekrana, što mi se sviđa, i ceo telefon sa tom maskom deluje mnogo kvalitetnije po mom mišljenju. Sam telefon bez maske deluje prilično krhko, ovako deluje čvršće u ruci, a kao što sam već reko - i izgleda baš lepo sa tom kao lajsnom. Ne volim kod većine onih slim silikonskih masti kad im ivice nisu ispred ekrana, jer tako ta silikonska maska čuva samo leđa odgrebanja, a dispjel nema nikakvu zaštitu, u slučaju pada na displej ništa ne amortizuje udarac.
Eh, da, i prošli put kad sam naručivao poklopac za bateriju sam dobio i jedan poklopac na poklon, ali ovaj put šipak, poslali su mi tačno ono što sam naručio.