Sent from my iPhone using Tapatalk
Po specifikacijama nije on toliko slab, bar ne kao oni telefoni što ih je poklanjao Blic u nagradnoj igri ili čemu već,Dimensions: 71.5 x 144 x 8.9 mm
SOC: Mediatek MT6580A
CPU: ARM Cortex-A7, 1300 MHz,
Cores: 4 GPU: ARM Mali-400 MP2,
Cores: 2 RAM: 2 GB, 533 MHz
Storage: 16 GB
Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC
Display: 5 in, IPS, 720 x 1280 pixels, 24 bit
Battery: 2200 mAh, Li-lon
Camera: 3264 x 2448 pixels, 1280 x 720 pixels, 30 fps
SIM card: Micro-SIM
Wi-Fi: b, g, n, Wi-Fi Hotspot USB: 2.0, Micro USB
Bluetooth: 4.0
Positioning: GPS, A-GPS
Pa ne znam, ljudi traže i do 130€ za njega u ovom stanju (odličnom) i to bez garancije, a telefon je u rangu, pa čak i brži od J5 2016 što se tiče rada. Poredio sa sestrinim J5 2016 tako da...siki069 napisao:Prodaji ga u malim oglasima, a ne ovde.
Inače je preskup kao polovan telefon.
Taj Alcatel je u rangu kineskog đubreta koje je pokretač i tražio.
Šta da radim гари druže kad mi dosadila:) Biće još tu kod mene, taman posla, ne dam je nikome:). Nokia 3 mi na 24 rate uz box izlazi na 750din mesečno + 3g pretplata = 868din mesečno, zanči 20.832 dinara i to je cena koja se uklapa u pomenutih 15-20 000. Nije ovo toliko strašno, to je 300din mesečno više nego do sada, ali jednostavno za nezahtevnog korisnika je ovo previše. A za 8GB ROM si u pravu, zato sam i gledao vk world sa 16GB ROM i 2GB RAM, čak ima i Gretel A7 sa 16GB ROM ali i 1GB RAM 44,99$.гари napisao:Ovde nije samo sporiji rad u pitanju. Na 8 GB interne mislim da bi mogao da staviš svega nekoliko aplikacija na Androidu, više od toga jednostavno ne staje, uvek će kuburiti sa prostorom. Telefon prosto nije vredan da zbog njega odustaješ od onih 50 ili koliko posto od pretplate.
Jbg, to je sad ono što smo ranije pisali - pravićemo mi Windows telefone od blata. Jeste da Androidi ne moraju da budu skupi kao ranije, ali i dalje Android koji ispunjava onaj neki minimum za normalan rad nije jeftin. Kreću se od 15-20 hiljada u velikim radnjama, tj. od 10-15 hiljada kad ga kupuješ kod operatera uz neku "normalnu" tarifu.
Mislim da ti je bolje da se još malo družiš sa Lumijicom.
Sent from mTalk on Windows phone