Huawei P10 lite

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Huawei P10 lite

Post od znemanja »

Shvati to kako god hoćeš, rezultat je isti, izneo si dezinformacije.

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Jul 2009. 20:56

Post od mugy »

Mislim da kod mene nesto nije u redu sa led lampicom za notifikaciju.Proverio sa programom Led Blinker i ne pale se narandzasta,roze i bela.Ima ih samo plava,crvena i zelena.Crvena se jedva vidi.Isto tako,kada ukljucim punjac kod mene konstantno svetli zelena boja,bez obzira od koliko % poceo da puni bateriju.Nema narandzaste do 90%.Dali da zbog toga vratim telefon?

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Upravo sam proverio i ista situacija je i kod mene, tako da je ipak sve okej, samo je Huawei ugradio najjeftiniju LED lampicu.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Ja sam danas odneo nazad fon u MTS,jer sam proverio jos na 3 telefona i kod njih lampica menja boje u toku punjenja i za odredjene aplikacije.Kod nas nesto nije u redu,jer na ta 3 telefona Led Blinker pali i belu,narandzstu i roze,a kod mene nije hteo.Neka se zabavlja servis sa telefonom.Koje ti je boje fon i gde je uzet?

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

@~Arkan~ ,danas sam kontaktirao servis.definitivno nesto nije bilo u redu sa plocom.Zamenili celu plocu.Za dan,dva mi stize fon,pa javljam sta su uradili :wink:

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Crn, uzet u VIP-u. Javi šta si napravio.

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Kao sto sam i mislio.Unistili mi telefon u servisu.Ostecena folija ispod zadnjeg stakla,na ekranu izgrebana zastitna folija koja nije imala niti jedne tackice,nalepili neke nalepnice na zadnjem staklu,boje na ekranu izgledaju drugacije.Uzas.Nisam hteo da uzmem telefon.Zena na salteru,koja je tu samo da zabavlja i obmanjuje narod,naravno da ne zna nista,vec da dodjem u ponedeljak da pricam sa seficom.Izgleda da moram da upoznam ceo personal iz MTS-a,da bi oni resili jednostavnu stvar.Ne mogu vise da se nerviram.Svaka rec je suvisna

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Evo ako nisam znao. Ako drugih problema nisi imao nisi trebao da daješ telefon na servis, a i mislim da nije do naših telefona već da led lampica baš tako treba da radi.
Srećno.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Odlično si se snašao Mugy da ne uzmeš telefon.

Ma ja sam se tako nervirao kad sam s devojkom bio u polovnici, ali za mnogo nebitniju stvar. U aprilu valjda potpisala ugovor s kojim je valjda prešla na višu tarifu, ili tako nešto, ali da dobije 50% popusta ili koliko je već moglo, a sa duplo više megabajta. I oni pajaci joj dali taj malko viši račun, ali ne i duplo više megabajta. Kao bili su ažurni za ovo, ali ne i da joj aktiviraju promociju. I tako žena sleže ramenima, ja malo krenem da se raspravljam, ali umalo od devojke da dobijem batina. :lol: Vidim da je malo bio blam, pa sam stao, a posle kaže "pusti ženu, vidiš da ona to ništa ne zna". Mislim "OK ako je ti to tako gledaš", tj. bitnije joj da ne bude upadljiva nego da je neko ne farba...

A već sam komentarisao i ono njihovo kad na ugovoru traže da potpišeš da si telefon preuzeo u ispravnom stanju. Koja im je tek to fora, otkud ti znaš da li je telefon u ispravnom stanju. A, pa da, gari za šalterom ti ga je ispred nosa uključio, znači da je telefon ispravan. :P

Sent from mTalk on Windows PC

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

@~Arkan~,led lampica ne treba tako da radi.Znam bar 4-5 ljudi koji imaju ovaj model i samo kod mene tako radi.Nisam ja narucivao licno za mene fon direktno iz Huawei-a :D Placam redovno i mora sve da bude kako treba.Zasto imas onda garanciju?Nije problem sto fon ima kvar,vec sto ovi nasi samozvani strucnjaci i pametnjakovici,prave od ljudi budale i nikakao ne smeju oni da izgube pare,iskljucivo samo kupac.Nazalost,skoro svuda je tako ovde u ovoj iluziji od drzave.Samo da se ne kvari.Pitacu seficu u ponedeljak koliko kosta jedan ljudski zivac.Resio sam da raskinem ugovor,jer sa njima necu da imam vise nikakva posla.Misle da su mnogo pametni i opasni.Epa zajebali su se malo.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Mada nažalost ne znam koliko su ti dobre alternative. Za početak, Telenor svakako ima užasno lošu ponudu. Tako da biraš između dva zla. MTSa i VIPa. Ja bih im još jednom dao šansu, da vidiš šta će ti reći u ponedeljak, i držim ti palčeve da dobiješ nov telefon. To je dosta nov model, tako da nisi mogao da ga kupiš pre više od 6 meseci, a u tih šest meseci ti je najlakše da izvijaš garanciju. Čak i kad su uočili problem, imao si pravo da kažeš "ne želim popravku, hoću drugi uređaj". Morali su i da te pitaju da li si saglasan sa popravkom. A kamo li sad kad su ga ONI oštetili.

Nemoj ni na šta da računaš unapred, zec je još u šumi, ali držim ti palčeve da dobiješ drugi uređaj.

Naoružaj se strpljenjem, i ne popuštaj. :) Moguće da imaš pravo na raskid ugovora, ali samo polako. :)

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Brate,toliko su gordi i samouvereni da su oni bezgresni.Naglasio sam ja jos pre slanja da zelim zamenu a ne popravku i to vise puta,ali je pametnica zaokruzila na papiru popravka i ako postoji opcija zamena,koju sam ja trazio.Ako uspem da isteram pravdu,necu vise ni proci pored njihove poslovnice ni u ludilu.Prvi i poslednji put.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Šta da ti kažem, oni su uvek i bili porodična firma. :) Ali aj da ne grešim, može tu biti i neko ko nije upao kao nečiji sin, sestrić, ili nekim drugim mutnim putem. Zavisi na kakvog pajaca naletiš... Mnogi su mi bili ljubazni, i trude se, a neki su totalno šupljoglavi. Kao da su je na konkursu pitali kako sleže ramenima, pa je na osnovu toga zaposlili. A ima i taj nabeđeni na kojeg sam ja naleteo, što me je kao čudno gledao na moj komentar što traže da ljudi potpišu kako su telefon preuzeli u ispravnom stanju. Šupljoglav, pa dobije posao, i misli da mu je to sad najednom napunilo glavu nečim, ali nije, ne ide to tako. :)

Ali kao što rekoh, dosta ih je tamo i OK. ;) Neko odmah skoči da ti pomogne. I oko pisanja žalbe kad sam dobio račun uvećan za preko 10 hiljada recimo, sve je ispalo bez problema na kraju. A neko "pa to treba da vidite da pišete podršci, da uložite žalbu". Ti kod njih u njihovim prostorijama, a oni ti kažu "napiši mejl". *facepalm*

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Sve to brate,nazalost izdresirano i programirano.Ponavljaju jedno te isto,kao pokvarena ploca.Ova danas,na salteru bukvalno mi otela fon iz ruke i bacila u kutiju.I jos kaze.Pa ne znam ja,nisam ja za to ovde.To morate kod sefice.Pitam ja nju.Izvini,a zasto si ti ovde?Nisi zvala seficu kada si preuzela fon od mene,nisi zvala seficu,kada si pisala sta ti hoces,a ne sta ti ja pricam...Tu je pocela da besni :) Toliko su naucili izgovora,da je to strasno.I za zaposljenje,sve si u pravu.Kao da su ih hvatali po sumi,zamkama za medvede i lisice :)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

mugy napisao:I za zaposljenje,sve si u pravu.Kao da su ih hvatali po sumi,zamkama za medvede i lisice :)
Hahaha, vrh! :lol:

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Molim administratore da off prebace u neku drugu temu jer je ovo tema za konkretan telefon i ovde ljudi dolaze da saznaju informacije o njemu, a ne o radnicima u našoj zemlji. [emoji846]
Btw, interesuje me je l neko izvukao neku lepu fotku noću?

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Brate,a zar ovo nisu informacije vezane za telefon?Ovo je mnogo bitnije od samog telefona.Cisto,da ljudi znaju.Da se ne razboljevaju posle,nepotrebno,kao ja npr. :wink:

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od ~Arkan~ »

Takav servis su mogli da odrade za bilo koji telefon, to nije slučaj kod ovog konkretno.
Ne, informacije o stručnosti radnika nisu vezane za telefon.

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Rekli smo šta smo rekli vezano za radnike kod dotičnog operatera jer se kod njih odvija sve vezano za reklamaciju, i nastavljamo sad sa uobičajenom diskusijom. A ima veze sa telefon ako ima telefona kojima LED lampice ne svetle svim bojama, a da korisnici nisu svesni da to tako ne treba. I trebaju ljudi da znaju da li je čovek uspeo da reši problem, i kako.

Izvesti nas kako je sve prošlo u ponedeljak. :)

Sent from mTalk on Windows phone

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Ok,necu vise o svom problemu.Imaju ljudi i svojih :wink: Javljam sta je ispalo.

Odgovori