Problem je sledece prirode kad iz galerije idem na option pa edit prijavi mi:
"General:Not enough memory to perform operation. Delete some data to perform operation."
E sad telefon je nov nema nista dodatno instalirano i kad je u pitanju memorija tel kaze 622kb in use 18MB free memory...a na kartici 12MB in use 49MB free...tako da ne znam sto je upitanju!?!?
n70 not enough memory problem
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Petre Pavlicicu, hmm...ja nemam taj problem...evo upravo sam isprobala to...a imam gomilu programa instaliranih i pokrenutih...A koju verziju firmware-a imas?...to mozes da proveris kad u stand by-u ukucas kod *#0000#... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Slučajni prolaznik
...
eh da...vec sam imao N70 na kojoj je taj edit funkcionisao OK 
Ne znam ima li kakve veze ali ova sad je skinuta sa tim mreze...
verzija softvarea V 5.0609.2.0.1 01-03-06 RM-84

Ne znam ima li kakve veze ali ova sad je skinuta sa tim mreze...
verzija softvarea V 5.0609.2.0.1 01-03-06 RM-84
-
- Slučajni prolaznik
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Jager
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
- Kontakt:
Problem sa manjkom memorije je uocen sa nekim verzijama firmware-a za N70 i N80, pogotovo ukoliko se pokusava zumirati slika, a i u nekim drugim situacijama. Pretpostavljam da Petar Pavlicic ima u svom telefonu neku stariju verziju. Nakon upgrade firmwarea ja mislim da ce telefon raditi bas kako treba.
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Petre Pavlicicu,koliko mi je poznato niko se nije zalio na verziju firmware-a koji ti imas...
...cak neki kazu da je i bolji i stabilniji od ove najnovije verzije koju ja imam...Hmmm...
...ja nisam sa njom imala problem, kao ni sa ovom sada...a dushu mu vadim svakodnevno...

Mozda da ga ipak flashujesh,..?

Mozda da ga ipak flashujesh,..?

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***