n70 not enough memory problem

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Petar Pavlicic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Jul 2006. 12:06

n70 not enough memory problem

Post od Petar Pavlicic »

Problem je sledece prirode kad iz galerije idem na option pa edit prijavi mi:

"General:Not enough memory to perform operation. Delete some data to perform operation."

E sad telefon je nov nema nista dodatno instalirano i kad je u pitanju memorija tel kaze 622kb in use 18MB free memory...a na kartici 12MB in use 49MB free...tako da ne znam sto je upitanju!?!?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Petre Pavlicicu, hmm...ja nemam taj problem...evo upravo sam isprobala to...a imam gomilu programa instaliranih i pokrenutih...A koju verziju firmware-a imas?...to mozes da proveris kad u stand by-u ukucas kod *#0000#... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Petar Pavlicic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

...

Post od Petar Pavlicic »

eh da...vec sam imao N70 na kojoj je taj edit funkcionisao OK :wacko:

Ne znam ima li kakve veze ali ova sad je skinuta sa tim mreze...

verzija softvarea V 5.0609.2.0.1 01-03-06 RM-84

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Petar Pavlicic, i moj N70 je sa Tim mreze...mada je promenjen firmware na noviju verziju...ne bih rekla da je zbog Tim mreze taj problem nastao...I???Koju verziju firmware-a imas?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Petar Pavlicic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Petar Pavlicic »

kako se mijenja firmware ? (wau kakvo F.A.Q.)...imam osjecaj da tu nesto lako moze da podje naopako :ohmy:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Petre,imas vec temu o tome,a na netu (i na nasim i stranim forumima) imas jos mnogo vise ako ti ovih 5-6 strana ovde ne pomognu,mada je vrlo lako i stedi lepe pare!
Pozdrav 8)

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Problem sa manjkom memorije je uocen sa nekim verzijama firmware-a za N70 i N80, pogotovo ukoliko se pokusava zumirati slika, a i u nekim drugim situacijama. Pretpostavljam da Petar Pavlicic ima u svom telefonu neku stariju verziju. Nakon upgrade firmwarea ja mislim da ce telefon raditi bas kako treba.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Petre Pavlicicu,koliko mi je poznato niko se nije zalio na verziju firmware-a koji ti imas... :? ...cak neki kazu da je i bolji i stabilniji od ove najnovije verzije koju ja imam...Hmmm... :unsure: ...ja nisam sa njom imala problem, kao ni sa ovom sada...a dushu mu vadim svakodnevno... :D :lol:

Mozda da ga ipak flashujesh,..? 8)

Zaključana tema