Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 8
Meni su ovi s8 pa dalje smijesni, nekako ih izduzili sto mi se uopce ne svidja. Nadam se da nece nastaviti sa tim trendom
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Apsolutno netacno. Pogledaj multitasking na Pixelu.dachakragujevac80 napisao:To je vise do operativnog sistema,nego do samog telefona. Opste je poznato,da je IOS daleko fluidniji i brzi u radu od Androida. Sad je jos i super,kako je nekad bilo!

Ili SE za 200e?Evindzer napisao: Slažem se potpuno, bolje dodati još pi*ljivih 500€ i uzme se savršeni Ajfon X.![]()
![]()

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ih, kaki si, uopšte nisi moderan, ili najnoviji Ajfon ili ništa.
https://www.youtube.com/watch?v=ZoocI_fFlKM
Uglavnom, taj SE mu je radio na iOS10, a ovaj 7 plus na iOS11 i pokazao se sporijim od tog SE (ako je verovati autoru videa). To verovatno znači da i iOS postaje nešto teži, pa se bojim da će sledećih godina izgubiti na brzini po kojoj je bio poznat. Inače, N8 je, opet prema YT videima, sporiji od XZP i U11.

https://www.youtube.com/watch?v=ZoocI_fFlKM
Uglavnom, taj SE mu je radio na iOS10, a ovaj 7 plus na iOS11 i pokazao se sporijim od tog SE (ako je verovati autoru videa). To verovatno znači da i iOS postaje nešto teži, pa se bojim da će sledećih godina izgubiti na brzini po kojoj je bio poznat. Inače, N8 je, opet prema YT videima, sporiji od XZP i U11.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Samsung Galaxy Note 8
To je najvise zbog rezolucije, pretostavljam da je to najvise uticalo na razliku u brzini izmedju SE i 7 Plus, ukoliko ona i postoji posto nisam pogledao klip. Ista je situacija iP7 vs 7 Plus, obicna sedmica je nesto brza (pri ukljucivanju, restartu i sl.). Verovatno ce slicno biti i sa 8 i 8 Plus.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uopste ne pratim trendove, ne nosim najnoviji telefon. 
Svakako je sramota da Note 8 sporije vraca app iz memorije od SE koji kosta 5x manje. A iOS 11 je jos uvek veoma neoptimizovan (tipicni Apple), sredice to kroz par meseci kao i uvek.
Meni je ovaj Note polu fail. Baterija slabasna, multitasking los za 6gb a cena nenormalna.

Svakako je sramota da Note 8 sporije vraca app iz memorije od SE koji kosta 5x manje. A iOS 11 je jos uvek veoma neoptimizovan (tipicni Apple), sredice to kroz par meseci kao i uvek.
Meni je ovaj Note polu fail. Baterija slabasna, multitasking los za 6gb a cena nenormalna.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Sve bi to bilo OK da mu je cena, recimo 700€. Što se mene tiče, svi ovi novi modeli su promašaj najviše, a možda i jedino jer su im cene više nego bezobrazne.
I 700 je mnogo, preteruju sa cenama. Kad se uporedi sa prethodnicima malo bolji a mnogo skuplji.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Naravno da je mnogo, ali bi bilo još i nekako podnošljivo.
https://www.youtube.com/watch?v=nls6AiPkJsc
Evo još jednog zanimljivog za nas dvojicu.

https://www.youtube.com/watch?v=nls6AiPkJsc
Evo još jednog zanimljivog za nas dvojicu.

Šta je sve Samsung od opcija nakrkačio u Note 8, dobro i radi. Treba to sve poterati.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nikad manja dilema , ljudima koji baš koriste S-Pen izbor će biti Note 8 . A sve ostalo je na strani S8+ ... e da i ta razlika (kamera i dodatna RAM memorija) uopšte ne opravdavaju toliku razliku u ceni . Bar da su se potrudili da stave FP skener ispod kamere
... Prvi NOTE za koji uopšte nisam zainteresovan .

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Pasce cena i njemu jako brzo, eno po oglasima uz Dex i validnu garanciju vec na oko 900. Pretpostavljam da ako bude cena jos isla na dole da ce se zaustaviti negde na oko 700 jer ipak mora da postoji cenovna razlika u odnosu na S seriju a 8+ tesko da ce skorije ispod 600.
Batak smaras vise sa pljuvanjem svakog konkuretnog modela tvom s8 plus. Prvo si ispljuvao lg v30 u 100 postova bez da si imao icim to da potkrepis a evo sad si krenuo i note 8 da pljujes. Kakva god baterija da je na note8 bolja je od one na s8+(svi review-veri su to potvrdili), kamera je bolja od one na s8+(Zbog prisustva druge kamere), plus mnogi su konstatovali da kada se radi sa dve aplikacije odjednom da bolje i fluidnije radi note8. Imam 6s plus tako da nisam neki zaludjenik note8 modelom, ali da uzecu ga, pogotovo zbog toga sto ovde kod mene kosta 790 evra.
- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Flickr album sa fotografijama u full rez:
https://www.flickr.com/photos/marccecas ... 902679770/
Ima primera i sa zoom kamerom, noćnih fotografija na auto i uz podešavanja.
https://www.flickr.com/photos/marccecas ... 902679770/
Ima primera i sa zoom kamerom, noćnih fotografija na auto i uz podešavanja.
- AndroMan
- Mobil manijak
Poslednja izmena od AndroMan u Pon, 18. Sep 2017. 20:21, izmenjeno 1 put ukupno.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
^ Isti klip okačio ja par postova iznad.
Ali, to nije važno, važno je da se Notara fino pokazao, ako je verovati ovom videu.

Ali, to nije važno, važno je da se Notara fino pokazao, ako je verovati ovom videu.

- AndroMan
- Mobil manijak
Izvinjavam se, nisam pogledao tvoj video.
Izmenjen post.

Izmenjen post.

Momak, nemam ja S8+. Koristio trenutno kao i gomilu telefona jos. A baterija ne moze biti bolja od S8+ sile nema. Samo razmisli malo i shvatices zasto.Uros87 napisao:Batak smaras vise sa pljuvanjem svakog konkuretnog modela tvom s8 plus. Prvo si ispljuvao lg v30 u 100 postova bez da si imao icim to da potkrepis a evo sad si krenuo i note 8 da pljujes. Kakva god baterija da je na note8 bolja je od one na s8+(svi review-veri su to potvrdili), kamera je bolja od one na s8+(Zbog prisustva druge kamere), plus mnogi su konstatovali da kada se radi sa dve aplikacije odjednom da bolje i fluidnije radi note8. Imam 6s plus tako da nisam neki zaludjenik note8 modelom, ali da uzecu ga, pogotovo zbog toga sto ovde kod mene kosta 790 evra.
Kamera je ista + telephoto. Normalno da fluidnije radi sa vise app jer su zbog toga i dodali ram. Bilo bi porazavajuce da radi losije.
Ali ta bedna (za cenu) baterija je deal breaker, bar meni.
Decko pogledaj testove po internetu i videces sta ljudi pricaju o bateriji. Nemoj leba ti da zakljucujes nesto na osnovu pukih brojki o kapacitetu baterije. Ja ga uzimam za 790 evra i po meni za tu cenu vise nego odlican. Veci ekran od s8+, bolje radi sa dve aplikacije, bolji za multitasking, dve kamere, s pen, jednaka ili cak bolja baterija...ubica od fona
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Za tu cenu nadam se da može da ide i na posao umesto tebe.Uros87 napisao:Ja ga uzimam za 790 evra i po meni za tu cenu vise nego odlican.

Sent from mTalk on Windows PC
Davno sam prestao da verujem testovima sa interneta. Imas na benchu vec nekoliko korisnika pa pogledaj kakva je baterija (izmedju S8 i S8+ kao sto je ocekivano).
Pa da, bas dzabe. Za tricavih 790e dobijas ciglu, lagovit softver, losu bateriju, smearing za izvoz. Odlican dil, nema sta.
Pa da, bas dzabe. Za tricavih 790e dobijas ciglu, lagovit softver, losu bateriju, smearing za izvoz. Odlican dil, nema sta.