Imenik na 7610

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
ZeRoCoOl
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Avg 2006. 18:22

Imenik na 7610

Post od ZeRoCoOl »

KAKO KOPIRATI IMENIK SA TELEFONA NA MEM.KARTICU kod nokie 7610 ako neko zna neka odgovori! :ohmy:

Posto hocu da prodam telefon a na njemu imam vise od 400 brojeva a ne mogu da ih kopiram na telefonsku karticu.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako nema opcije u imeniku da prekopiras sve kontakte na memorijsku,a ne znas ni kako bi to uradio PC Suite-om (ako su uoste i probao),onda ces morati nesto na SIM kartici da sacuvas a resto peske!Vidi ipak prvo da nema takve opcije,pa probaj sa PC Suite-om,pa ako ni to ne uspes... :roll:
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ZeRoCoOl, instaliraj program `AGORA.plus.Contacts.Manager.v1.12`...ako ga nemas poslacu ti ga...i backupujes s njim imenik u obliku fajla koji ce program sam nazvati Export.csv...i smestice ga u folder na kartici koji ce nazvati Cntmng...Kad budes uzeo novi telefon...(a on ce morati da bude symbian da bi uspeo da vratis imenik)...instaliraces isti taj program, i samo ces umesto export opciju izabrati import i imaces sve na istom mestu kako si i sacuvao... :wink: ...a uz sve to...ako taj Export.csv fajl prebacis na komp videces i u Excel-u sve kontakte , poredjane i sortirane... 8)

A ostaje ti naravno i opcija sa PC suitom...ali sa prethodnim nacinom mozes i da prebacis kontakte u opipljiv oblik, a to je list papira za svaki slucaj... :roll: :lol:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ZeRoCoOl
Novajlija
Novajlija

Post od ZeRoCoOl »

Hvala ti na informaciji. :)

A ako ti nije problem da mi posaljes taj program. Unaprjed hvala!!!! .

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ZeRoCoOl, mail koji imas u profilu nije aktivan ...ne mogu ti na njega nista poslati...vracaju mi se mailovi...Ajde proveri jel ti ispravan ili daj neki drugi ... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ZeRoCoOl
Novajlija
Novajlija

Post od ZeRoCoOl »

Ne znam sta nije u redu sa mailom koji mi stoji u profilu, ali, evo sestrin, pa posalji na taj.
miradexter9@yahoo.com
Osmeh je kriva linija koja ispravlja sve stvari.

Odgovori