Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Re: Samsung Galaxy Note 8
50 dolara!!?
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Našao sam za 35eur ako je to neka utjeha. [emoji3]
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Dzabe. [emoji23]
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Mislim da se ovakav case u Samsung shop-u u TC Usce prodaje za oko 7000 dinara, tako da cena od 35€ jeste dobra kupovina 
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert
Ja sam bio prije 20 dana u Delta City u Beogradu i taj isti case je bio 6990 dinara, dok je protective stand koji sam isto naručio za 28eur koštao 4990 dinara. Jeste skupa originalna oprema ali na osnovu vlastitog iskustva sa njihovom opremom definitivno je vrhunski kvalitet i isplati se.znemanja napisao:Mislim da se ovakav case u Samsung shop-u u TC Usce prodaje za oko 7000 dinara, tako da cena od 35€ jeste dobra kupovina
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja sam je gledao za S8+ u merkatoru prošli vikend i cene su snizili , sad je 4.999 dinara a zaštitno staklo 4.000 din.
http://samsungbrandstore.positiveline.r ... 86d9879a1f
E sad da je cena baš visoka (po mom mišljenju preterana) jeste ali ko može sebi da priušti tel od 600 do 900 evra ... (i više) , nije mu problem dati toliko ni za dodatnu opremu .
... inače kolega je uzeo sa Ebay istu takvu za 12$ i ja baš i nisam primetio neku razliku , al ajd sad to je već druga tema .
http://samsungbrandstore.positiveline.r ... 86d9879a1f
E sad da je cena baš visoka (po mom mišljenju preterana) jeste ali ko može sebi da priušti tel od 600 do 900 evra ... (i više) , nije mu problem dati toliko ni za dodatnu opremu .
... inače kolega je uzeo sa Ebay istu takvu za 12$ i ja baš i nisam primetio neku razliku , al ajd sad to je već druga tema .
16 godina na forumu MOBILNISVET
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@Zoreli, upravo tako, ako iskeširaš 600+ za telefon, malo je bezveze kukati na skupu originalnu opremu.
@janka_88, rekoh ti, pre nekog vremena sam gledao taj case za s8 i cena u TC Ušće je bila 7000 din, meni se lično Alcantara case ne dopada, tekstura me podseća na velur i nubuk materijal koji se koristi za cipele i mislim da će na crnoj boji biti dosta vidljiva prašina i sl. No, slazem se sa tobom, iako je njihova oprema skupa, vredi jer je zaista kvalitetna.
@janka_88, rekoh ti, pre nekog vremena sam gledao taj case za s8 i cena u TC Ušće je bila 7000 din, meni se lično Alcantara case ne dopada, tekstura me podseća na velur i nubuk materijal koji se koristi za cipele i mislim da će na crnoj boji biti dosta vidljiva prašina i sl. No, slazem se sa tobom, iako je njihova oprema skupa, vredi jer je zaista kvalitetna.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
https://www.youtube.com/watch?v=ABYTw8J1_ck
Evo, da naš novi forumlija boss.00 ne kaže kako kačimo samo klipove sa uništavanjem Ajfona.

Evo, da naš novi forumlija boss.00 ne kaže kako kačimo samo klipove sa uništavanjem Ajfona.

- janka_88
- Expert
Sve je to divno samo što ja mislim da bi se moj rascvjetao prilikom prvog ispadanja. [emoji23]
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Kupi još dva komada, kao ovaj u videu, pa probaj.
Inače, imam utisak da je video plaćen i nekako namešten, jedino njemu je ostao nepolupan, u svim ostalim klipovima (drugih kanala) ekran ne preživi torturu.

Inače, imam utisak da je video plaćen i nekako namešten, jedino njemu je ostao nepolupan, u svim ostalim klipovima (drugih kanala) ekran ne preživi torturu.
@znemanja ja koristim na s8+ alkantaru tamno sivu od prvog dana,nema,ni prašine niti oštećenja a stoji vrhunski ,štiti sve ivice a može folija da se lepi bez problema
Samsung S10+ red
Samo mi objasni kako je to namesten, odnosno kako je po tebi moguce da se namesti uopste????
Narode fizika je jedna vrlo jednostavna nauka i ne znam zasto se neka nauka pravi sad tu oko pada telefona.
Ubaci ga u neku konduru kao sto je ova alkantara i resen problem.
Janka, cestitke na uredjaju.
Ocekujemo neke kvalitetne fotke.

Narode fizika je jedna vrlo jednostavna nauka i ne znam zasto se neka nauka pravi sad tu oko pada telefona.
Ubaci ga u neku konduru kao sto je ova alkantara i resen problem.
Janka, cestitke na uredjaju.
Ocekujemo neke kvalitetne fotke.

- Evindzer
- Prijatelj foruma
Neko je baš nervozan, možda su "oni dani" u pitanju.Drakenzen napisao:Samo mi objasni kako je to namesten, odnosno kako je po tebi moguce da se namesti uopste????

Pogledaj kako snima padove telefona: samo u prvom i poslednja dva pada je on u kadru i vidi se sa koje visine telefon pada; svi ostali padovi pokazuju telefon tek 30-tak centi od tla. Ja iz toga izvlačim dve pretpostavke, a ti?

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Pogledah i ja konačno juče Note 8 u Vip poslovnici. Izgleda da samo ja čačkam oko 20 minuta uređaje, čim me onako čudno gledaju radnici ali i mušterije u poslovnici i 100 puta pitaju šta želim.
Evo nekih utisaka:
Pre svega, ekran je fantastičan. Ogroman napredak u odnosu na Note 4 koji je takođe dominirao ekranom 2014. god. Za gledanje video klipova i igranje igara je ekstra. Pustio sam Asphalt Xtreme igru - brutalno izgleda, neuporedivo bolje u odnosu na Note 4, sve je lepo skalirano i prilagodjeno za 18,5:9 format. Video, kao što već znate, mora da se kropuje, ali zaista izgleda odlično.
Izdrada takođe na mestu, telefon deluje izdržljivo, iako je od stakla. Jedino eto, otisci prstiju kvare užitak.
S pen vidno unapređen u onosu na N4, sa duplo tanjim vrhom. Softver za olovku malo nazadovao - izbacili Action Memo, no, može se dodatno instalirati.
Softver radi tečno, jedino ima mali lag kada se pritisne Bixby dugme kao i kada se u applications manager-u skroluje spisak svih instaliranih aplikacija.
Kamerom iskreno nisam oduševljen zbog prevelikog softverskog oštrenja fotografija. Gledao sam dosta semplova na netu. Kome se to dopada - super, ali meni bode oči. Pročešljah ručne kontrole, definitivno nisu ubacili opciju za podešavanje oštrenja. Jbg, navikao sam na "meke" fotografije koje daje Nokia 808PV (plus ima u opcijama podešavanje oštrine).
Dopada mi se druga kamera za optički zum i "live fokus" opcija.
Da li ću telefon kupovati - za sada ne, ostajem do daljnjeg na N4. Nisam 100% oduševljen osmicom, plus previsoka cena za moju trenutnu platežnu sposobnost.

Evo nekih utisaka:
Pre svega, ekran je fantastičan. Ogroman napredak u odnosu na Note 4 koji je takođe dominirao ekranom 2014. god. Za gledanje video klipova i igranje igara je ekstra. Pustio sam Asphalt Xtreme igru - brutalno izgleda, neuporedivo bolje u odnosu na Note 4, sve je lepo skalirano i prilagodjeno za 18,5:9 format. Video, kao što već znate, mora da se kropuje, ali zaista izgleda odlično.
Izdrada takođe na mestu, telefon deluje izdržljivo, iako je od stakla. Jedino eto, otisci prstiju kvare užitak.
S pen vidno unapređen u onosu na N4, sa duplo tanjim vrhom. Softver za olovku malo nazadovao - izbacili Action Memo, no, može se dodatno instalirati.
Softver radi tečno, jedino ima mali lag kada se pritisne Bixby dugme kao i kada se u applications manager-u skroluje spisak svih instaliranih aplikacija.
Kamerom iskreno nisam oduševljen zbog prevelikog softverskog oštrenja fotografija. Gledao sam dosta semplova na netu. Kome se to dopada - super, ali meni bode oči. Pročešljah ručne kontrole, definitivno nisu ubacili opciju za podešavanje oštrenja. Jbg, navikao sam na "meke" fotografije koje daje Nokia 808PV (plus ima u opcijama podešavanje oštrine).
Dopada mi se druga kamera za optički zum i "live fokus" opcija.
Da li ću telefon kupovati - za sada ne, ostajem do daljnjeg na N4. Nisam 100% oduševljen osmicom, plus previsoka cena za moju trenutnu platežnu sposobnost.
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ti si ga bas izsljakao, nije ni cudno sto su te tako gledali! [emoji23]AndroMan napisao:Pustio sam Asphalt Xtreme igru
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
AndroMan, ako je samo oštrenje problem, to može da se reši na samsungu, kada klikneš na fokus imaćeš opciju da prosvetliš ili potamniš sliku, povuci prstom na minus veom malo 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
https://www.youtube.com/watch?v=2G669OgskM0
Šta kažete na ovo, narode?
https://www.youtube.com/watch?v=Tk6nc4fVFI4
Jeste se raspričao, ali mi je bilo zanimljivo.
Šta kažete na ovo, narode?

https://www.youtube.com/watch?v=Tk6nc4fVFI4
Jeste se raspričao, ali mi je bilo zanimljivo.

- AndroMan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
- :: Galaxy Note 9 N960F
- :: BB Passport; N808PV
Mislim da se tako menja samo exposure compensation, a da izoštravanje slike ostaje isto.Baraba napisao:AndroMan, ako je samo oštrenje problem, to može da se reši na samsungu, kada klikneš na fokus imaćeš opciju da prosvetliš ili potamniš sliku, povuci prstom na minus veom malo
Šteta što nisu dodali i tu opciju pored ovih:
https://image.prntscr.com/image/r1mdTxx ... rCcNlg.png
Evindzer, dobro se raspričao fotograf

- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Svidja mi se telefon opasno. Jos kozna ledja po ugledu na stare i vozi. Ses.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Sviđa se i meni - sve osim cene.
Šta je ses?

Šta je ses?