Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Evo posle 5 godina korišćenja iphona, uzeo sam s7
O utiscima ću posle, sad mi treba dobro zastitn staklo. Naručio bih sa ebay da što pre stigne. Pošto ovo što su mi stavili sa obe strane 3mm ne pokriva...
Jacina svetlosti lampe se podesava tako sto u padajucem meniju kliknete na rec Flashlight... Ja sam slucajno provalio jer sam zakacio prstom, inace nisam znao da moze.
noviandroidas napisao:Jacina svetlosti lampe se podesava tako sto u padajucem meniju kliknete na rec Flashlight... Ja sam slucajno provalio jer sam zakacio prstom, inace nisam znao da moze.
A ja se nerviram kako mi slabo svetli lampa. Nisam znao da može i za lampu taj podmeni. Nisam ni ja znao da može pa sam slučajno pronašao na wif prečici, ali nisam znao kako sam došao do toga haha
To mi nije jasno! Samo se prisloni prst, tako je na svim modelima, nema potrebe da se "klikce" dugme.
Jedino ako nisi mislio da otkljucas dok je ekran u stanju mirovanja. Onda moras da ga "probudis" na lock screen pritiskom nekog od fizickog dugmeta i onda dodirom po hometasteru otkljucas.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Pa to me je interesovalo.
Brat na a7 samo prisloni prst, provericu još ali 99% je tako. Verovatno zato što je mlađi telefon pa su mu drugačije dugme ubacili.
Ovu funkcionalnost sam koristio na Xiaomi Mi5, ali isto je morao da se upali ekran da bi se samo prislanjanjem prsta na senzor mogao otkljucati telefon. U suprotnom je moralo da se pritisne prstom, ako na A7 moze samo prislanjanjem prsta dok je ekran ugasen onda su dodali nesto novo.
darkonda napisao:Pa to me je interesovalo.
Brat na a7 samo prisloni prst, provericu još ali 99% je tako. Verovatno zato što je mlađi telefon pa su mu drugačije dugme ubacili.
Ja mislim da gresis, i da je isti postupak kao i na svim Samsungovim telefonima. Mislim da je i ma s8 isto, al ajde nek potvrdi neko ko ima s8 ili note. Ili jednostavno pitaj brata [emoji16]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.