Inače, MS Prodavnica mi i dalje prikazuje sivi ekran pri otvaranju.
Promeni region na USAEvindzer napisao:Meni nema te aplikacije u Gugl Pleju.![]()
Inače, MS Prodavnica mi i dalje prikazuje sivi ekran pri otvaranju.
Ha, ha, ha,.... kako da ne, trenutno stanje je mnogo, mnogo bolje od toga.гари napisao:......to je tržišni udeo. To nije pokazatelj trenutnog stanja,....
Gari ovo sto si napisao je notorna glupost. Zna se dobro sta je trzisni udeo, a to kako ga neko drugi dozivljava je skroz irelevantno. MS niti ima strateski plan, niti odluke, a prodaju gotovo da nema. Tako da ova statisticka greska ni malo ne iznenadjuje. Uskoro ce se meriti u promilima. Bez uvrede, mozes ti pisati sta god hoces o ovoj temi, ali cinjenice su tu i vidi se stvarno stanje, pitanje je samo ko to zeli da vidi, a ko zeli da zivi u iluziji.гари napisao:Dobro, ali opet, to je tržišni udeo. To nije pokazatelj trenutnog stanja, nego više pokazatelj toga kakva je tendencija da bude udeo u budućnosti. A i ni ti telefoni koji bivaju zamenjeni Androidima ne nestaju, nego ih dobrim delom neko drugi kupi.
Samo kažem. Mislim, nije mi jasno kako se i pominje tržišni udeo Windowsa u ovom trenutku, to je sad jedino ko kupi Idol Pro 4, ili Elite X3. Dobro, eto, ima još i Lumije 550, i to je to.
I dobro, naravno da developeri gledaju tržišni udeo, jer ako sad i ima korisnika, šta da se bakće oko aplikacije za platformu koja će uskoro skoro sigurno da postane prošlost.
Sent from mTalk
Bravo, Kolumbo. Naravno da ništa ne uspevaju da prodaju kad ništa ni ne nude.(...) a prodaju gotovo da nema.