Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Stvarno, to je verov jedina soft spot ovog telefona kako je na Nugatu. Ja sam sad instalirao adhell i pobio prilican broj aplikacija al cak i tako baterija se produzila za mozda 5 posto. Tanko je to i dalje. Ali dobro, brzo punjenje jednom u toku dana i problem resen
Ugasen je. Ma ja sam godinama na iphonu i tamo sam znao u fulu da namestim sva podešavanja da baterija traje sto duze. Android jos ucim i istrazujem
Bilo bi dobro da napisete neke osnovne smernice sta treba da se ponesi za sto bolju autonomiju baterije.
Recimo ja sam na 5s imao upaljenu lokaciju samo za slike i vremensku prognozu, ovde jos nisam nasao te opcije.
I mogu vam reci da sam na 4 inča mnogo manje gresio u kucanju poruka, verivatni navikao na tastaturu takvu.
Evo accubattery daje moj prosek. Always on trosi oko 0.6 posto po satu u pasivnom modu a ovo preko je verov sto je wifi ukljucen. Ali svakako previse. A 17.5 posto upaljenog ekrana po satu je takodje previse. Al dobro, kad pogledas battery health, sve je jasno, nije baterija kao nova bas
darkonda napisao:Ugasen je. Ma ja sam godinama na iphonu i tamo sam znao u fulu da namestim sva podešavanja da baterija traje sto duze. Android jos ucim i istrazujem
Bilo bi dobro da napisete neke osnovne smernice sta treba da se ponesi za sto bolju autonomiju baterije.
Recimo ja sam na 5s imao upaljenu lokaciju samo za slike i vremensku prognozu, ovde jos nisam nasao te opcije.
I mogu vam reci da sam na 4 inča mnogo manje gresio u kucanju poruka, verivatni navikao na tastaturu takvu.
Kada ti bude baterija pri kraju postavi sliku, da vidimo stanje.
Za tastaturu je navika samo, ja mnogo vise gresim na iPhone-u npr. Sve je navika.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.