Put me naneo u BGD još pre dvadeset godina, i još nikako da nađem izlaz.antec napisao:(...) ako te nanese put u Bg javi se pa možeš probati telefon![]()

Mogli bismo upriličiti neko kamerno okupljanje ljubitelja telefona sa stajlusom.

Put me naneo u BGD još pre dvadeset godina, i još nikako da nađem izlaz.antec napisao:(...) ako te nanese put u Bg javi se pa možeš probati telefon![]()
I ja isto mislim. Od svih tih sekundarnih kamera, ta kamera mi je jedina zanimljiva.brankisha napisao:Jos kad bi imao onu sirokougaonu LG kameru.
Hvala lepo,ide DLEvindzer napisao:Transparent Clock & Weather. To je verovatno jedina aplikacija koju imam od prvih dana kupovine telefona.
Jel' neko provalio frizuru liku iz 53. sekunde? [emoji38] [emoji38] [emoji38]zoreli napisao:Stvarno odlična reklama za Galaxy
Samo sto je ovde akcenat na novije modele a tu Samsung ima apsolutnu dominaciju u odnosu na ostale. [emoji6]vla-do napisao:Baš glupa reklama. Prvi Galaksiji nisu imali šta da traže pored iPhone-a. Bagoviti, usporavali, izrada kao u Zastave. Užas. A tek o kopiranju svega i svačega, tako su se i izdigli. S phone... [emoji1]
Da imaju dobre top uredjaje, imaju, ali da oni napadaju onog koga su kopirali...
Setite se reklame za S5 kad je izašao. Ajfonovce su zvali wallhug-erima, a onda sledeće godine izbace S6, koji je imao slabiju bateriju od auta na navijanje.
Čak su i lošu bateriju iskopirali. [emoji1]
Kopiranti bili, kopiranti ostali. [emoji6]