Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Upravu si, vratio sam na fabricko, jesu fabricke malo vece.
Nisam trebao da cackam nista, poremetio sam raspored ikonica u meniju, na koji sam bas navikao, sad nema sanse da vratim bas sve na svoje mesto.
Nikad nisam bio pristalica cackanja, i launcera, ne moze od babe da se napravi devojka
Daj neki link ka tome da vidim sta je [emoji2]
Narucim neku kvalitetnu sa alija, i sad mi zao sto nema tu funkciju. Mislio sam da na s7 to ne moze. Bacih 6$
Postoji razlika. Ako ga napunis na 100% i skines sa punjaca oko ponoci, do 6-7 ujutru on potrosi par procenata. A kad ga drzis na punjacu, nikad ne padne ispod 100%, znaci da se ipak dopunjava sam u toku noci.
Vec duze vreme nesto ne uspevam da uradim. Kod mene na telefonu svi kontakti su na gmail-u, i svi novi koje unosim idu na isti.
Kako sve kontakte koji su mi na gmailu da prekopiram na samsungov nalog da ih imam u rezervi?
Recimo na a5 od zene svi kontakti su joj na telefonu, ne znam kako da ih markiram sve prebacim na gmail...
Edit: uspeo sam. Izvezao kontakte na sd pa uvezao.
Da potvrdim samo da su Whatsapp i Instagram (Facebook isto a sve su u njegovom vlasnistvu) sisaci baterije i izgleda su u dilu sa Samsungom jer niti mogu da se obrisu niti statistika prijavljuje koliko realno trose. Realnost je da otkad sam ih oboje obrisao meni se standby time skoro duplirao.
Ove app stalno imaju monitoring mikrofona i slusaju u pozadini i to koriste kao podatke za targetiranje oglasa.
Nego, jel siguran ovaj package disabler pro? Jer sigurno sve ovo sto on vodi kao bloatware moze da se blokira? Da pokusam tako da produzim bateriju. Nmg da brisem ove 2 3 app jer mi one cine poentu ovog tipa fona... iako se slazem sa covekom za ovo sto je rekao
noviandroidas, meni uvek izbaci da WhatsApp jede bateriju i zahteva da se zatvori aplikacija. Za Face kako kad. Za instagram nikad nisam imao to obaveštenje.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.