Baraba napisao:Sa HTC 10 je lutrija sa ekranom, informiši se ti lepo o njemu. Meni je znao da se zagreje, i to zimi, fino i to samo prilikom surfa, možda je bilo do mog primerka HTC 10.
O čemu je reč sa ekranima? Nisam upućen.
Moj primerak nije imao problema sa zagrevanjem. Čak sam dosta više znao ugrejati iPhone od 10. [emoji16]
Znaci bolje da uzmem polovan dobro ocuvan P10 za oko 350 evra (ima i novih ali bez garancije ili sa sumnjivom garancijom),nego nov honor 9 za iste pare?
Honor 9 nije uopste los telefon. Da se ja pitam isao bih na nov Honor 9 a ne polovan P10. Kod P10 jedino sto je drugacije, necu reci bolje, je kamera koja nosi brending Leica.
Pa i o njemu razmisljam,ali bih ipak nesto novo da probam. P10 mi deluje kao najozbiljnija masina za ove pare,plus koja nece da me natera da ga menjam ubrzo,jer mi se svidja OS (zena ima lite verziju). U principu do sledece zime cu da eksperimentisem,a onda,ako Bog da - S9! [emoji16]
[emoji16] Ma jok,nego mi je ios kao OS dosadan,hocu nazad na andriod,tako da tu ostajem do mogucnosti kupovine preko vipa. A s8 mi je preskup,ne zelim nista da doplacujem,samo glava za glavu
Imas temu na Bencu, ljudi su dosta pisali o svemu pa procitaj.
Ukratko onako iz nekih njihovih utisaka je da je baterija dobra, i pored toga sto se njen kapacitet cini nedovoljnim za toliki ekran i 2k rezoluciju, ona izgura dan bez problema. Ako spadas u grupu prosecnih korisnika ne bi trebalo da imas problema.
Kameru takodje hvale, jos uz Gcam ni tu ne bi smelo biti zamerke.
E sad, na tebi je da odlucis. U medjuvremenu je izaslo jos par modela (Moto Z2 i Z2 Play a Z Play i Z Force su takodje proslogodisnji modeli kao i Z).
Uporedicu ti Moto Z sa S7e. Baterija ocaj, tuga. Skoro duplo losija od S7e. Kamera takodje ogromna razlika. Odlicno radi, dobro izgleda. Prijavljivalo je nekoliko njih na Benchu skorije probleme sa drzanjem, iovako, slabe baterije.
Ne znam! Nego nikako da prodam ovaj moj Iphone,jedan lik je za sada najozbiljniji,on jedino nudi kes,pa ga cekam do sutra. Ostali svi nude neke zamene,boze sacuvaj. Razmisljao sam da uzmem i nov P10 Lite i da stavim 100 evra u dzep. Za prelazni telefon i vise nego odlican. Jeste P10 brzi,bolja kamera i sl.,ali nije to nesto vauuu i da vredi 150 evra vise! Bar ja tako mislim.
Boga mi vredi.Brzina i stsbilnost rada je mnogo na strani P10 a i kamera.Taman tih 150 evrica
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Vredi to stoji,vidim da mu je kamera stvarno vrhunska,ali sve ostalo manje vise. Ne primeti se to toliko u svakodnevnoj upotrebi,jedino da stoje jedan pored drugog. P10 mi je i dalje prvi pik,ali ne nameravam da dam vise od 350 evra i to pod uslovom da je mint i sa garancijom. Ako nadjem uzimam,a ako ne...
Edit: A Mate 9? tj. P10 ili Mate 9?
Sent from my iPhone using Tapatalk
dachakragujevac80, Nikako lite serija, jednostavno posle premium uređaj osetićeš veliku razliku i pokajaćeš se. Ako hoćeš Huawei idi na P10, ali moj savet je da se vratiš na provereno dobar uređaj S7/S7 edge.
Obrni,okreni,ipak cu ja P10,samo da sutra prodam telefon (ako Bog da),pa da krenem u potraznju. Na s7e mi se ne vraca,zasitio sam se Samsungovog Touchwiza. Malopre sam cackao drugaricin i ni malo me nije uhvatila “nostalgija”! [emoji16]
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.