k750i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
johnny10
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Avg 2006. 00:05

k750i

Post od johnny10 »

Ljudi zanjima me kvalitet dzojstika ko SE k750i.da li znate koliko kosta da se uradi softver od w800i i da li se isplati?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Kvalitet je solidan,nekom traje vec po vise od godinu dana,nekom traje 5-6 meseci,ako budes nezan i pazis ga od prasine,bice OK dugo vremena!A softver se moze ubaciti za 10-20 eura,kako naletis,a neces tako lako naci nekog ko ce ti uraditi to,sudeci po iskustvima sa foruma!Reci iz kog si grada pa nek ti neko na P.P. posalje adresu dobrog servisa!
Pozdrav 8)

frostysrb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Jul 2006. 01:23

Post od frostysrb »

Glavoljo procitaj predhodne teme i nemoj da nas smaras.i kada postavis temu gleedaj redovnije da ne bi kasnio sa ogovorima. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

johnny10
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od johnny10 »

Ja sam iz Beograda.Ajde neka neko napise adresu, i recite mi sta mislite o LG-u U880?!!Kakav kvalitet telefona i za koliko otprilike moze da se proda. Da li moze da se napravi duplikat kartice SIM?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

frostysrb polako,ok?Ne treba odma napadati ljude kao da su nekoga opsovali ovde.Ja ne znam sto se urednistvo uspavalo ovde,sto se ne gleda malo ko kakve gluposti pise....Polako ali sigurno,sajt ide ka nekom nepoznatom putesestviju... :dry: :dry: Hmm...
johnny10 ,teme o LG mozes da postavljas u sekciji "Ostali proizvodjaci".Malo navigacije i to je to...
:)

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

ne pravda pa to ti je

Post od 6630 app »

Green napisao:frostysrb polako,ok?Ne treba odma napadati ljude kao da su nekoga opsovali ovde.Ja ne znam sto se urednistvo uspavalo ovde,sto se ne gleda malo ko kakve gluposti pise....Polako ali sigurno,sajt ide ka nekom nepoznatom putesestviju
Slazem se.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sta je ovo sta vam je,boze,mislim ovaj forum postaje ko pijaca,svako pise gde sta hoce,otvara gde hoce temu i pise sta on hoce.Trebalo bi da se uvede malo reda inace ode forum :blinky: :wacko: :( :uhuh:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

milan91 napisao:Sta je ovo sta vam je,boze,mislim ovaj forum postaje ko pijaca,svako pise gde sta hoce,otvara gde hoce temu i pise sta on hoce.Trebalo bi da se uvede malo reda inace ode forum :blinky: :wacko: :( :uhuh:
A prvi potez je da tebe izbace sa njega. :lol: :lol:

@all: tema moze lock, zar ne?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ne lepo pita pitanje onda dodje ovaj sto mu neko drma kavez,pa kaze svoje,onda ovaj opet dodje i pita sta mislimo o LG,i da li moze da se napravi duplikat SIM kartice.Mislim bez veze,koliko je bilo tema o tom cuvenom DZOJSTIKU NA K750i.Ja ko da sam bio izbacen,nisam bio tu 15dana,pa tako da sam imao mali odmor :wink: :D I jedva sam pohvatao sta ste pisali za tih 15dana,tako da ne bih opet na odmor :wink: :D :lol:

johnny10
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od johnny10 »

Izvinjavam se svima malo sam se zaleteo obecavam da vise necu praviti takve greske!!!!!!!!!!!! :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny: :smutny:

frostysrb
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 14. Jul 2006. 01:23

Post od frostysrb »

I ja se izvinjavam ali mi se znamo iz kraj apa sam hteo samo da se malo nasalim sa njim :cry: :cry: :cry:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Kakvi se sve postovi brisu?, a kakvi opstaju, ortaci iz kraja, kako je to "lepo"
Ma
"Staljinmoderator" pa nek' cisti SVE
Ja to znam jer sam X puta platio "danak neiskustvu"
A definisana pravila se, istina, ovde ne poshtuju,
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

igicoco
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jun 2006. 10:46

Post od igicoco »

a djojstik i nije bas dobrog kvaliteta vec je poceo da neide na neke strane - inace kolko kosta zamena djostika

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@igicoco: stavi default temu i gotovo. Meni (tj. mom bratu sada) poceo je da se dzoistik gubi GADNO (al GADNO) kada se vratio sa mora i hteo je da otvori telefon i da ocisti prasinu. Ja sam samo promenio temu na default (onu ethernal red ili kako vec) i vratio na staru (koju sam pre toga kopirao na phone mem. jer je prethodno bila na kartici) i posle se nije gubio uopste.
Ovo bash nema veze sa zivotom, ali efikasno je. Probaj pa cesh videti.....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

tigara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jul 2006. 08:56

Post od tigara »

milan91, aj mi posalji postupak za menjanje ikonica na K750i,znam da si vec objasnjavo ali bih te molio ako moze malo detaljnije na mejl djole_ne@yahoo.com HVALA :lol:
6500 slide

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

Pa skoro svi znaju koliko je kod "K" serije sonyericsson-ovih telefona los dzojstik. To im je ubedljivo najveca mana! :shock:

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

tigara, poslato na pp da znas,ja znam da je kod k serije dobar dzojstik,imao sam k750i i odlicno mu je radio dzojstik,nisam imao problem.Samo treba cistiti PRASINU,koga mrzi nek posle placa opravak dzojstika.Odkud znas da je na k800 los dzojstik,rekao si K serija :wink: :roll:

fifty
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 01:19

Post od fifty »

milan91, pa ne znam konkretno za njega, ali ortacima kod k700i i k750i posle 4 meseca je poceo da glavi. Daj Boze da je na novijim modelima K serije to ispravljeno.

Odgovori