k750i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Kvalitet je solidan,nekom traje vec po vise od godinu dana,nekom traje 5-6 meseci,ako budes nezan i pazis ga od prasine,bice OK dugo vremena!A softver se moze ubaciti za 10-20 eura,kako naletis,a neces tako lako naci nekog ko ce ti uraditi to,sudeci po iskustvima sa foruma!Reci iz kog si grada pa nek ti neko na P.P. posalje adresu dobrog servisa!
Pozdrav
Pozdrav

frostysrb polako,ok?Ne treba odma napadati ljude kao da su nekoga opsovali ovde.Ja ne znam sto se urednistvo uspavalo ovde,sto se ne gleda malo ko kakve gluposti pise....Polako ali sigurno,sajt ide ka nekom nepoznatom putesestviju...
Hmm...
johnny10 ,teme o LG mozes da postavljas u sekciji "Ostali proizvodjaci".Malo navigacije i to je to...

johnny10 ,teme o LG mozes da postavljas u sekciji "Ostali proizvodjaci".Malo navigacije i to je to...

ne pravda pa to ti je
Slazem se.Green napisao:frostysrb polako,ok?Ne treba odma napadati ljude kao da su nekoga opsovali ovde.Ja ne znam sto se urednistvo uspavalo ovde,sto se ne gleda malo ko kakve gluposti pise....Polako ali sigurno,sajt ide ka nekom nepoznatom putesestviju
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- MilančeBGD
- Expert
Pa ne lepo pita pitanje onda dodje ovaj sto mu neko drma kavez,pa kaze svoje,onda ovaj opet dodje i pita sta mislimo o LG,i da li moze da se napravi duplikat SIM kartice.Mislim bez veze,koliko je bilo tema o tom cuvenom DZOJSTIKU NA K750i.Ja ko da sam bio izbacen,nisam bio tu 15dana,pa tako da sam imao mali odmor
I jedva sam pohvatao sta ste pisali za tih 15dana,tako da ne bih opet na odmor

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
@igicoco: stavi default temu i gotovo. Meni (tj. mom bratu sada) poceo je da se dzoistik gubi GADNO (al GADNO) kada se vratio sa mora i hteo je da otvori telefon i da ocisti prasinu. Ja sam samo promenio temu na default (onu ethernal red ili kako vec) i vratio na staru (koju sam pre toga kopirao na phone mem. jer je prethodno bila na kartici) i posle se nije gubio uopste.
Ovo bash nema veze sa zivotom, ali efikasno je. Probaj pa cesh videti.....
Ovo bash nema veze sa zivotom, ali efikasno je. Probaj pa cesh videti.....
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
milan91, aj mi posalji postupak za menjanje ikonica na K750i,znam da si vec objasnjavo ali bih te molio ako moze malo detaljnije na mejl djole_ne@yahoo.com HVALA 

6500 slide
- MilančeBGD
- Expert
tigara, poslato na pp da znas,ja znam da je kod k serije dobar dzojstik,imao sam k750i i odlicno mu je radio dzojstik,nisam imao problem.Samo treba cistiti PRASINU,koga mrzi nek posle placa opravak dzojstika.Odkud znas da je na k800 los dzojstik,rekao si K serija

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...