Kupila sam tel, nokia 6681, medjutim kodiran.(promonteova akcija)
Posetila sam vecinu servisa i u svakom su me obavestili da nisu jos uvek u mogucnosti da vrse dekodiranje ove verzije 66-serije, valjda zbog novijeg datuma izlaska..
u svakom slucaju, uskoro bih trebala da putujem u kinu, i interesuje me, da li bi, prihvatio njihovu karticu, nakon dekodiranja?
da li iko zna, da li bi se moglo izvrsiti dekodiranje tamo(uverena sam da mogu), ali je u pitanju telefon sa kodom za svaku mrezu osim promonteovu...
Pomoc oko kodiranog tel.?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 14. Avg 2006. 00:41
Pomoc oko kodiranog tel.?
i love my owl.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
LUPAJU GLUPOSTI!!Kao prvo Nokia 6681 je BB5 Nokia,i to zastita v2.20 koja se dekodira vec PAR GODINA jer istu zastitu imaju i 6630,6680... i nema nikakve veze datum izlaska tvog modela kad oni ne menjaju telefone usred proizvodnje!Ali morace to da ide za BG i to ce te kostati oko 60-70 eura!
Pozdrav
Pozdrav

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 14. Avg 2006. 00:41
;)

zasto 60-70 evra, kada ovde, u podgorici vrse dekodiranje za 5 evra:)
jesi tu uracunao cenu slanja i vracanja telefona?
i love my owl.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Sa slanjem iz CG u BG ce te odrati jos vise,a skupo je jer lik jedini to radi u svetu (na crno,inace to rade i operateri ali legalno),voli pare i eto... ali jos si ti i lepo prosla,sad je provalio kako da dekodira najnovije BB5 zasticene Nokie i maaaaaalo podigao cenu... na 120 EURA!!!!!!!!!!!!!!!Hoce sad od milionera da postane milijarder!
Pozdrav

Pozdrav