brankisha napisao:Dobra je notara. Mislim da je malko komoletniji od v30.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
A kakva je baterija, nešto mi slabo 3300mAh za 6,3 inča

brankisha napisao:Dobra je notara. Mislim da je malko komoletniji od v30.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sigurno je komoletniji.brankisha napisao:Mislim da je malko komoletniji od v30.
Telefon sinoć u 23h skinut sa punjača na 70%, trenutno je na 38% sa non-stop uključenim data...Marko-PA napisao:
A kakva je baterija, nešto mi slabo 3300mAh za 6,3 inča
Naravno da ima. Oneplus 5 na primer.Batak napisao:.Nema te optimizacije koja ce da nadoknadi kapacitet.
Ajde ovako,.... možda ćeš razumeti. Zamisli dve posude sa 3 litra vode, iz kojih kroz crevo različitog prečnika, slobodnim padom otiče ta voda. Bolja optimizacija je u ovom slučaju posuda sa crevom manjeg prečnika, koja će se sporije isprazniti. Zar je to teško shvatiti?Batak napisao:....Nema te optimizacije koja ce da nadoknadi kapacitet.
A zar je tesko shvatiti da baterije nisu iste velicine? Zar je tesko shvatiti da ekrani nisu iste velicine? Zar je tesko shvatiti da se Always on pojavljuje pod potrosacima i trosi vise bateriju od S8+? Zar je tesko priznati da je baterija losija?1808 napisao: Ajde ovako,.... možda ćeš razumeti. Zamisli dve posude sa 3 litra vode, iz kojih kroz crevo različitog prečnika, slobodnim padom otiče ta voda. Bolja optimizacija je u ovom slučaju posuda sa crevom manjeg prečnika, koja će se sporije isprazniti. Zar je to teško shvatiti?
A zar je teško shvatiti da se softverski definiše potrošnja svake pojedinačne komponente unutar uređaja, zar je teško shvatiti da proizvođač preko softvera reguliše voltažu na svakoj zasebnoj komponenti u telefonu, zar je teško shvatiti da takvih komponenti-potrošača ima preko 50 unutar uređaja, zar je teško shvatiti da samo različitih senzora ima oko 15, zar je teško shvatiti da postoje razni Wi-Fi, GPS, GSM, LTE, HSDPA, BT, NFC, prijemnici i predajnici, zar je teško shvatiti da postoje razni memorijski moduli, procesorska jezgra, GPU, kamere, blicevi, mikrofoni, zvučnici, DA konverteri, žiroskopi,... zar je teško shvatiti da se potrošnja reguliše pojedinačno za svakog od tih potrošača. Čak je i ekran kao najveći potrošač drukčije kalibrisan, što se vidi i po rezultatima merenja u režimu manualnog i automatskog osvetljenja na 100%.Batak napisao:....A zar je tesko shvatiti da baterije nisu iste velicine? Zar je tesko shvatiti da ekrani nisu iste velicine? Zar je tesko shvatiti da se Always on pojavljuje pod potrosacima i trosi vise bateriju od S8+? Zar je tesko priznati da je baterija losija?
Batak napisao:...Nema te optimizacije koja ce da nadoknadi kapacitet.
SOT , mnogo bolji nago na avgustovskom FW.oxigen napisao:zoreli, meni jos nije stigao update. Javi utiske kada instaliras novi softwer