Pomoc u vezi kompa
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Pomoc u vezi kompa
Za igrice je po meni uvek bolje uzeti desktop, jer laptopove nije lako nadograditi, dok je sa desktopom to sala komika, a ovo znaju i vrapci na grani. Sa druge strane, i laptop je ok resenje, jer manji prostor zauzima, moze lakse da se prenese iz jedne u drugu prostoriju i sl.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Zaboravio ovo da kazem igrati na 15,6 inca je meni bas malo,moj brat igrao fudbal igricu,ja neznam kako je on mogao igrati ba takvom malom ekranu,laptop je za net i rad sa programima a you tube nekako da prodje sa takvom dijagonalom...
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Stvar navike... Ali da, zato i ja radije igram na kompjuteru nego na laptopu, iako bi na laptopu imao bolje performanse.
(Mislim, zbog veličine ekrana. I da, mogao bi da bacim sliku sa laptopa na taj monitor, ali bi me to mrzelo...)

Ti ne znaš ni da pišeš kako treba, a kamoli bilo šta drugo. "Genije", ti se očigledno ne sećaš CDT monitora u razmeri 4:3 i modela sa manjom dijagonalom. Ljudi su cepali igrice sve u šesnaest i nisu se bunili. 15 inča je malo onome ko mora da nosi piklsa dioptriju.Zaboravio ovo da kazem igrati na 15,6 inca je meni bas malo,moj brat igrao fudbal igricu,ja neznam kako je on mogao igrati ba takvom malom ekranu,laptop je za net i rad sa programima a you tube nekako da prodje sa takvom dijagonalom...
15" uopste nije neki dozivljaj za fudbal, u pravu je covek.
Inace, moze se igrati na laptopu naravno. Ali poviseno grejanje, buka, mali ekran, neprakticna tastatura. Plus mnogo bolje hladjenje desktopa, laksi upgrade, veci ekran. Kome desktop ne pravi problem zbog prostora i sto nije prenosiv, nema laptop nikakvih sansi.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Inace, moze se igrati na laptopu naravno. Ali poviseno grejanje, buka, mali ekran, neprakticna tastatura. Plus mnogo bolje hladjenje desktopa, laksi upgrade, veci ekran. Kome desktop ne pravi problem zbog prostora i sto nije prenosiv, nema laptop nikakvih sansi.
Meni dijagonala 15,6 uopšte ne predstavlja problem za PES, tako da možemo da se do sudnjeg dana ćeramo, haha.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Hahaha! Ja sam do skoro radio komplet mjuzu na 17" CRT. [emoji38] Toliko igrica sam obrnuo na 14, 15 i 17" CRTovima i uživao sam maksimalno. Pa jbn Skyrim sam igrao na CRTu! Kome je bitna sama igra, a ne da vidi svaku dlaku na modelu uživaće i na telefonu da je igra.
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Ja od 2014. pičim CoD i StarCraft 2 multiplayer na laptopu bez problema,i to na matorom laptopu iz 2008.Bez problema.I nije mi crko nego sam kupio novi zato što je onog vreme pregazilo.Ne smeta 15 inča ništa kad se navikneš,sasvim dovoljno.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kome je bitna sama igra, a ne da vidi svaku dlaku na modelu uživaće i na telefonu da je igra.
Upravo to. Toliko njih igra igrice na telefonima i ne žali se na ekran, a ovamo je 15,6 inča (kobajagi) malo. Komedija.Ne smeta 15 inča ništa kad se navikneš,sasvim dovoljno.
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Džaba prepucavanje, stvar navike... I ja sam sve igre ko klinac igrao na manjem monitoru, bilo mi je super, a sada bi mi to bilo suviše maleno, i čak bi mi i laptop bio previše malen. Ali da treba, navikao bih se brzo opet na to. Igranje na manjem ekranu svakako je kompromis, ne može biti bolje od manjeg ekrana na laptopu. 
Niko ne kaže da je nemoguće igrati na manjem ekranu, samo komentarišemo kako nam je lepše.

Niko ne kaže da je nemoguće igrati na manjem ekranu, samo komentarišemo kako nam je lepše.

- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
^ Šta se palite svi??? Diskusiju je počeo ovaj sa glupom tvrdnjom da laptop nije za igre, a vi stigli do veličine monitora. Nije uopšte bilo pitanje šta je bolje, pa da sad ovde otkrivate toplu vodu. 

- brankisha
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
- :: Xiaomi Mi5
- :: Lumia 925
Jel ima neko neki predlog za komp koji bi mogao da tera World of tanks?
Ortakinja me ubi. Navodno je nasla neke u Gigatronu i ovi joj kazu da treba biti jak proc i graficka sa 2gb rama i da ne moze ispod 8gb.
Nikad nisam igrao to cudo, ja sam cepao Hitmana poslednjeg na 4gb ddr2 i amd-om starim 8 godina, doduse graficka je dobra.
Nece Ryzen 5, nego i5. Ne mozes je ubediti drugacije.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ortakinja me ubi. Navodno je nasla neke u Gigatronu i ovi joj kazu da treba biti jak proc i graficka sa 2gb rama i da ne moze ispod 8gb.
Nikad nisam igrao to cudo, ja sam cepao Hitmana poslednjeg na 4gb ddr2 i amd-om starim 8 godina, doduse graficka je dobra.
Nece Ryzen 5, nego i5. Ne mozes je ubediti drugacije.
Moj brat igra tu igricu World of tanks,njemu to tera 60-80 fps i5 procesor 3 generacije 8gb rama ddr3 i 1gb hd 7800 grafike...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam sasvim ok terao pre koju godinu WoT na AMD Athlon II X4 640, 4GB RAM i GeForce GTS 450.

Zaposleni u Gigatronu su poznati po tome što mnogo toga kažu, a što je daleko od smislenog. Otprilike kao i ovaj Nikos, haha. Za WoT ti ne treba neka ubistvena konfiguracija, kao što je i sugarcoated_ass napisao. Jedan kolega sa posla, inače totani frik za WoT, cepa sve u šesnaest igricu na nekom Lenovo laptopu sa Celron procesorom i ništa mu ne fali.Navodno je nasla neke u Gigatronu i ovi joj kazu...
Za WOT je quad must have, stalno podizu zahtevnost.
- brankisha
- Mobil manijak
Ma braaaate. Nek si *ebe mater. Neam ja zivaca, hoce ovo-hoce ono. Jos joj kazem kozi napajanje ne ispod 600w, ona nadje neki sa 500.
Nek sama kupi, ja cu joj instalirati windows i naguziti na kraju. Od mene dovoljno.
Nek sama kupi, ja cu joj instalirati windows i naguziti na kraju. Od mene dovoljno.
Sutra neko casti,dobijam komp konacno
koji kosta 120k dinara... 

- brankisha
- Mobil manijak
Sta je to od neprcanih cincila [emoji23][emoji23]
Kakav crni komp za soma evra. Pre bih to dao za dobru glavu tipa Mesa Boogie ili Peavey.
Kakav crni komp za soma evra. Pre bih to dao za dobru glavu tipa Mesa Boogie ili Peavey.
Zene ili devojke se nerazumeju toliko u pc konfiguracije,i ti kazes da je ona ko.a,ccc isti si kao moj roditelj,nije ni cudo sto brakovi ili veze propadaju zbog takvih osoba...brankisha napisao:Ma braaaate. Nek si *ebe mater. Neam ja zivaca, hoce ovo-hoce ono. Jos joj kazem kozi napajanje ne ispod 600w, ona nadje neki sa 500.