Koliko CESTO menjate fon!!!

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima

Koliko cesto menjate telefone

1 put godisnje
27
42%
2 put godisnje
12
18%
3 put godisnje
17
26%
1 mesecno
7
11%
3310 forever
2
3%

Ukupno glasova: 65

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Promenuo sm mnogo fonova ali jedan nikada a to je prepotstavljate TELEFON SVIH TELEFONA NOKIA 3310 inace star 5god i dobio ga na poklon :D ,a drugi tenutno mi je SE k 300i i prilicno sam zadovoljan, inace baterije kod SE mobitela su cudo.

slavisaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:58
:: Huawei Mate 10 Pro

Post od slavisaj »

Ja glaso za 2 puta godisnje, to je zbog toga jer sam "ostario" :oops: ; inace pre sam menjao i 4 puta godisnje. Jednom sam cak kupio nov fon i za pola sata sam ga zamenuo za drugi.
Sad sam u belom svetu, a ovde je malo teze menjat mobilne ( mislim na zamene staro za novo ), pa mi ovi stari ostaju, srecom pa imam bracu i sestre pa im utrapim ove stare.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Mob. menjam do dva puta godisnje.nije to do nekog dokazivanja nego sto prosto volim kada je nesto novo,a i obozavam tehniku.Koristim iskljucivo nokia-e mobilne aparate,jednom sam kupio simens sl 55 zbog dizajna i prodao ga posle tri dana,od tada kada cujem da je simens dobar mobilni sav se najezim.Mada mislim da treba dosta razmisliti pri kupovini mob-a i sacekati da mu malo padne cena i zbog drugih stvari,jer sam se ja tu opekao kupivsi, ja mislim prvi u beogradu 6230 za 800e, a ona je bila puna nekih bagova jer je skinuta bog zna odakle,od tada mobilne kupujem isklucivo u sloveniji i hrvatskoj u ovlascenim prodavnicama i stvarno nikada nisam imao nikakvih problema sa softerom,a i dobije se full pakovanje,a po skoro istoj ceni.Vidim da su sada otvorili i ovde neke ovlascene prodavnice,ali mislim da su im cene bar za 30%vece nego u susednim drzavama.Sada imam n70 koju sam kupio pre 2. meseca,a zamenio sam nokia-u 6680 i mislim da je mnogo bolja n70 i lepsa.A da umalo da zaboravim imam i legendarnu po meni 8310 koju iz sentimentalnih razloga ne menjam.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

grom_bgd
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 29. Jun 2006. 07:29

Post od grom_bgd »

Do skoro sam veoma cesto menjao mobilne telefona....vise se broja i ne secam.Poslednja tri modela su SE,sada koristim W700i,moram priznati da sam odusevljen ovim telefonom....Cena nije sitnica,ali u poredjenju sa nekim drugim aparatima,koji nista ne pruzaju,a kostaju citavo bogatsvo...ovo je idealno resenje....
Naravno,nije lako u danasnje vreme,bar nama smrtnicima,odvojiti novac za neki najnoviji i najprestizniji model,ali u skladu sa plateznom moci,mozemo pronaci fine i kvalitetne aparate....
To su samo igrackice...koje na ponekada stave osmeh na lice, ponekada i rastuze...U zivotu postoje lepse i pametnije stvari,koje mogu da nas ispune i na koje mozemo trositi novac.
United 1987 Force...SAMO NAS,SAMO RAD

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hehe,DJ_Boris...Iako sam ga odavno promenio i dalje ga chuvam i rado mu se vracam svaki put kad me neki put smori,6510 je mnogo dobar fon...

Inache menjam telefone kako stignem,shta znam...Recimo da je to dosta chesto al sam se u zadnje vreme primirio malo,dosadilo mi...

Odgovori