гари, slazem se, ali ako uzmemo da W10 nikad nece prestati slati zakrpe za ovo i ono, krajnjem korisniku je najbolje, (da mu neko ko se ozbiljnije bavi mobilnim telefonima) da mu da savjet da ne povlaci update! Update sam sa sobom nosi nekoliko greskica, koju su vidjene kasnije prilikom pustanja "u promet" ali sta sa njima. Tih "gresaka" ne mozes se tako lako rijesti, jedino opet rjesenje je HR ili vratiti telefon na njegovo stanje kakvo je bilo kad si ga kupio.
Naravno, to zahtjeva dodatni posao. No, ima jos jedan drugi problem koji se javlja kod Windowsom pokrivenih telefona, a to je manjak ljudi, servisera koji znaju da rade sa Winom. Uglavom, kazem, uglavnom ljudi kupuju Androide i samo s njima rade. Ja kad sam imao problema sa 1520-icom niko u BL nije mogao da mi kaze u cemu je problem. A problem se ogledavao u tome, da jednostavno slika iz cista mira pocne da "titra" i da se prilikom gledanja videa, jacina zvuka smanjuje i pojacava bez da diras ista.

To sam, tek na tezi nacin saznao... Naravno, update koji sam povukao je "u saradnji sa nekim repom na mom telefonu" odreagovao tako i to je to. Ko god je povukao taj update, desilo se nesto, ali potpuno drugo na telefonu, pa niko ni ovdje nije mogao da kaze o cemu se radi. Narime, HR nije pomogao, ali eto...
Dok sam docekao drugi update, vec sa bio poprilicno iznerviran!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!