hvala

Nisam ni obratio paznju na 3230, i ima fm, za razliku od 6600,  pa ne znam meni licno izgleda lepse 3230, a ima i IR koji mi strasno nedostaje na 6630, jer da ga imam mogao bih koristiti telefon kao daljinac
 Nisam ni obratio paznju na 3230, i ima fm, za razliku od 6600,  pa ne znam meni licno izgleda lepse 3230, a ima i IR koji mi strasno nedostaje na 6630, jer da ga imam mogao bih koristiti telefon kao daljinac  , e sada 6630 ima noviji Softver, mada hmm da sada uzimam uzeo bih mozda 3230 , tako da i ne mislim bas da je tako glupo pitanje
 , e sada 6630 ima noviji Softver, mada hmm da sada uzimam uzeo bih mozda 3230 , tako da i ne mislim bas da je tako glupo pitanje  

A nema ni hot swap, zamisli da otvaras sve zivo da ubacis karticu u card reader. Da ne pricam o sporijem procesoru i o tome da je cak i skuplji od 6630! 6630 ima i noviji symbian. Doduse, 3230 ima IR i radio pa ti vidi sta ti vise treba.
 A nema ni hot swap, zamisli da otvaras sve zivo da ubacis karticu u card reader. Da ne pricam o sporijem procesoru i o tome da je cak i skuplji od 6630! 6630 ima i noviji symbian. Doduse, 3230 ima IR i radio pa ti vidi sta ti vise treba.

Aaaaaaahahaaaaaaaa,ovako se dobro nisam skoro nasmejao!ppoopp napisao:Velika mu je prednost IR,moj burazer ima 6600 i moze da menja kanale do 2 m od TV.
I ja isto razmisljam da menjam 6630 za 3230, sve sto moze 6630 moze i 3230 pa cak i vise,a mislim i da mu je bolja i radna memorija.
Pozdrav

) Verovatno ste u pravu .,mislim daleko od toga da se ja zalim na n6630, ali jedine dve stvari zbog kojih bih uzimao novi telefon su upravo IR i FM, nisam imao 3230,heh cak ga ni u ruci nisam drzo, tako da ne znam kako radi a definitivno mono zvuk preko slusalica je ogromna mana, a kako programi rade i koliko je 3230 sporiji, ni to ne znam. U svako slucaju i na  'kompletnom testu' za 3230 preporucuju, ako se neko dvoumi da uzme 6630
) Verovatno ste u pravu .,mislim daleko od toga da se ja zalim na n6630, ali jedine dve stvari zbog kojih bih uzimao novi telefon su upravo IR i FM, nisam imao 3230,heh cak ga ni u ruci nisam drzo, tako da ne znam kako radi a definitivno mono zvuk preko slusalica je ogromna mana, a kako programi rade i koliko je 3230 sporiji, ni to ne znam. U svako slucaju i na  'kompletnom testu' za 3230 preporucuju, ako se neko dvoumi da uzme 6630  )) Pozdrav
)) Pozdrav

vam svimaaaaaaaaa
 vam svimaaaaaaaaaJeste bas cu da drzim u dzepu univerzalni daljinski.blade_bre napisao:200din je univerzalni daljinski...
 , i jel taj univerzalni samo za tv ili moze i za druge uredjaje?!
 , i jel taj univerzalni samo za tv ili moze i za druge uredjaje?! .
. 
evo dimenzija oba telefona 3230 109x49x19 mm;6630 110x60x21 manji je za citavih 1 mmppoopp napisao:a i prednost je sto je manji i mnogo laksi od 6630.
Pozdrav
 ali je zato uzi
  ali je zato uzi  

a tek chekanje kada se otvaraju neki programi i sve ostalo,to sada tako kazesh "kada chekam minut mogu i dva",pa mene ponekad nervira da chekam kada moj n70 ulazi u meni ili otvara galeriju i sl. a mogu misliti kako bi izgledalo kada bih morala duplo duze da chekam. . .
 a tek chekanje kada se otvaraju neki programi i sve ostalo,to sada tako kazesh "kada chekam minut mogu i dva",pa mene ponekad nervira da chekam kada moj n70 ulazi u meni ili otvara galeriju i sl. a mogu misliti kako bi izgledalo kada bih morala duplo duze da chekam. . .