XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Meni je pukao gore u zglobu vrlo brzo. Jedna nogara se otkacila. Zalepio sam sa dosta lepka i evo jos uvek ga koristim. Najbolji je od tih jeftinih onaj sa kuglicama, al on nije toliko jak, ne moze da se obmota cvrsto oko necega....
Kako vam se cini kamera sa Mate 10 Lite
Nemam kompanija trenutno da procenim ali meni deluje odlično
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Hteo sam da napisem nemam komp trenutno da pogledam detaljno sliku
Sent from my Honor 8 Lite using Tapatalk
Drakenzen napisao:Ima li neko preporuku za neki stativ za telefon?
Ne bih taj telefon ubacivao u ove kopije, godinama imam joby, traje i traje, ne razmišljam se kada ga negde postavim, magneti i dalje kao ludi. Imaš u našim većim radnjama joby, malo potraži, ima dosta modela za telefone: https://joby.com/phone-tripods-tablet-s ... ptight-one
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.