Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Ako si na 064 kao i ja, onda izgleda da MTS ima neke bagove u svom sistemu.... meni se ICQ isto tako s vremena na vreme zamrzne i ne prima vise ni jednu poruku ... a da bi radio, jeli, potrebna mu je stalna gprs konekcija.... Jako iritirajuce, taman sam mislio da sam resio veliki problem i da cu ustedeti mnogo na slanju gomile SMS-a (koju inace i saljem :) ) kad ono... NISTA :(

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Avg 2006. 18:20
Kontakt:

Post od shmizllica »

Cao,evo da vam se i ja pridruzim. Takodje sam novi vlasnik 6630... zanima me da li se telefon trosi kad je ukljucen GPRS iako trenutno ne koristim GPRS? Meni stizu u poslednje vreme veliki racuni pa bih htela da znam jel to razlog za veliki racun. Hvala unapred.
Fanatik za telefone a nemam pojma nista o telefonima.

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

shmizllica, kredit se trosi samo na prenete podatke putem GPRS-a...sam boravak i prikljucenost na GPRS ne skida kredu... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od shmizllica »

Hvala ti puno na informaciji. :) Ja bih ako je moguce da te davim malo oko mogucnosti 6630,smem li? :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

shmizllica, pa ajd` kreni da davis... :lol: ...pa da vidim dokle cu izdrzati...Xexexe... :D :wink: ... Mada ja trenutno imam N70...i imala sam N6680...N6630 nisam, licno, trajno koristila... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od shmizllica »

Pa prvo me zanima gde ja uopste ovde mogu da nadjem razne linkove za moj telefon,mislim na programe... svi ovde pricaju da moze da se gleda film preko moba a ja nemam pojma kako,pa onda me zanima kako da skinem operu sa moj mobilni i koliko je on pametan za moj fon,pa onda me interesuje koje programe mi preporucujete da imam u fonu i za sta koji sluzi... Osecam,mnogo smaram. :oops:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

shmizllica, poslacu ti linkove na PP...pogledaj tamo...najbolje je da sama isprobavas programe koji ti se po specifikacijama ucine interesantnim i korisnim...a ima ih dosta... :D

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od shmizllica »

Hvala ti puno... nadam se da cu umeti da se snadjem sa tim linkovima sa obzirom da jako lose znam engleski.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

shmizllica, uhh...engleski i jeste vazan...skoro svi sajtovi koje sam ti preporucila su na tom jeziku ...Ali poslala sam ti i spisak od oko 50-tak najvaznijih i najboljih programa, pa bar njih nadji i isprobaj... :roll: :D

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od shmizllica »

Ok,dacu sve od sebe da se sama snadjem ipak ti hvala na velikoj pomoci... A sto ovde treba najmanje 100 karaktera? C c c !

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

shmizllica, pa pokusaj sama...pomoc imas, to vec vidis, ali malo se i sama potrudi...ako bash zapne, a ti vichiii...hehehe... :D :lol:

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od shmizllica »

Hocu pokusacu sama.... i viknucu kad zapne... :) Hvala jos jednom. Znam da sam mutava ali sta cu... O boze boze koliko jos karaktera da ubacim....

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

hahahahaha :lol: Kako izgleda kada se dve devojke nadju i caskaju! :D :lol: :D
Veliki pozdrav devojke! 8)

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Koren, e jeste stvarno su simpaticne :D Meni je to skroz super, kad se devojke razumeju u tehniku, bas volim kad to vidim. Doduse, na takvom sam faxu (i smeru) da znam dosta devojaka koje se razumeju u tehniku i kompove.

shmizllice, dobrodosla na forum, ako treba neka pomoc pitaj slobodno, isto ako ti treba neki konkretan program trazi, poslace ti neko mada sam siguran da ti je ninolina poslala uglavnom sve sto treba.

shmizllica
Novajlija
Novajlija
Kontakt:

Post od shmizllica »

Hvala vam na pozdravu... :oops: Moram da priznam da sam jako smotana i da se na jedvite jade snalazim. Ali viknucu kad mi zatreba pomoc. :)

bnd
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 01:32

Post od bnd »

Kolika je razlika u vreziji frima v5.03.08 i v6.03.08? Skoro sam kupio fon pa bih da zamolim Ninolinu ako joj nije tesko da mi posalje na PP neki link! please! :oops: :oops: :roll:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bnd, proveri svoje privatne poruke...Poslala sam ti linkove... :D

bnd
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 01:32

Post od bnd »

Hvala Nina! :roll:[/b]

Da li ima neki program da na kompu mozes da proveris igre u .jar formatu pre nego ubacis u fon? :|

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Postoji GameMagic program, mislim da sa njim mozes proveriti igricu na PC-u, ako hoces mogu da ti posaljem, pozdrav
HOX Titanium gray

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

bnd, mislim da nema takvog programa...Ako neko zna drugacije, neka me ispravi... :D

Odgovori