Mi Note 3
Obicna tema sa izmenjenim ikonicama i naravno pozadina mora da bude sarenilo Bas volim ove crteze, skice, grafite, slike imaju fantasticnu kombinaciju boja.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jedno pitanje za samsungovce. Ove nove ikonice na samsungu dosta zanimljivo izgledaju, pa me zanima, da li ima i neki icon pack koji bi i druge ikonice napravio da budu u tom fazonu? Da ne bi imali par Samsungovih ikonica u njihovom fazonu, a onda pored njih Google Chrome sa svojom standardnom ikonicom, ili možda samo u okviru.
Inače, ne znam kako vama većini, ali meni se dosta dopada to što Huawei i Samsung rade sa stavljanjem ikonice u okvire. Naravno, uz ostavljanje izbora, pa šta ko više voli, ali meni se eto više dopada kad su ikonice uniformnije.
Ne pitam da bih na Sony-ja stavljao Samsungove ikonice, nego sam samo radoznao kako se stvari oko toga odvijaju.
Not bad. Piše u opisu doduše "This icon pack is not compatible with TouchWiz Launcher"... Jel to TouchWiz, odnosno sadašnji Samsung Experience ne podržava icon packove, ili ovaj icon pack? Mada i da ne može, piše da radi sa Nova launcherom recimo...
Da bi promenio icon pack treba ti launcher koji nije fabrički,na primer Nova.Vecina fabričkih nema mogućnost stavljanja custom ikonica osim onih koje su uključene u Theme manager na samom telefonu.E sad ima Theme editora koji mogu to da urade,znam da ima za Huawei,ali je mnogo lakše koristiti launchere kao što je Nova,Action,ADW 2 itd..
To ja vredno prikupljam informacije pre nego što dođe vreme za zamenu. Da čujem koje su razlike između raznih skinova, šta koji može, koji kako izgleda, kako koji proizvođač daje nadogradnje, i slično. A ako kupim neki bez razmišljanja, onda je moguće da bi mi bilo krivo kad neke stvari uočim tek naknadno. Zamisli da sam kupio Nokiju, i da sam tek naknadno primetio da ti novi telefoni nemaju tamnu temu. Užaš.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.