teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala [emoji16] nadam se da hocu! Ne nameravam da ga menjam skoro, tako da se sad moraju zaraditi objektivi. To je tezi ali ne i nezanimljiviji deo [emoji4]
Hvala Deki.Na zalost ja sam laik i tesko mi je ovo da razumem.Verovatno se te dve slike posle spajaju u PS ili moze drugacije?Nije li problem da malo pojasnih?Ako je komplikovano i dugacko ne moras?Pitam ovo zato sto hocu ja licno da odradim a nisam ni ozbiljan amater.Hvala jos jednom.
kao sto je deki napisao moze i sa jednom fotografijom ali da stavis tipa 5 sec a ovi da budu ukoceni. tako su i nastale ove fotke. vidi se da su malo mutni parovi .
U dugoj ekspoziciji sve sto se pomera bude ili mutno ili se ne vidi, zavisno od duzine ekspozicije. A ti sto masu prskalicama su iza ovih dvoje pretpostavljam. Moras malo da uzmes i da se pozabavis materijom..
Evo dve slike sa nove godine, sto sam tek pre neki dan stigao da obradim
Prezadovoljan sam sa sigminim 50-100mm f/1.8, stvarno su slike ostre ko zilet!
hibiskus, 1050€ je trenutno... jedina stvar je sto je dizajniran za APS-C senzore, tako da taj 1.8 na 100mm daje rezultat kao 150mm f/2.7 na 35mm senzorima... taj objektiv dodje kao zamena za 70-200 f2.8, dok je 18-35 1.8 zamena za 24-70 2.8
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.