yocasylver, samo da stigne,da ga prvo malo gledam i divim se njegovoj lepoti

Evindzer, sto vise to bolje

Ali pogledajte,zar nije pure beuty

nidzo,ima dva razloga:Nekako mi se vise svidja ovaj fon,sav je nekako premocan i poseban,ima 16:9 odnos ekrana koji mi i dalje trenutno vise odgovara.Druga stvar je da sam ga nasao za 420 sa garancijom radnje,a V10 sa garancijom radnje bi kostao preko 500,a i nema ga nigde u prodaji sem dva oglasa na kp.Poako,svez je model,treba da se pokaze,ima vremena.nidzo80 napisao:Sale, a što ne View 10? Čini mi se da nije velika razlika u novcu na KP, a znatna je u specifikacijama.
Neko zna ovo?Za sta mogu da koristim VR sem za gledanje video snimaka?Sale_M napisao:Da li vredi uzivati neki bolji VR hedset posto za ovaj njegov fabricki kazu da nije bas nesto.Koliko li se krecu dobri VR headsetovi?
Za igrice, video snimke i one fotke u 360 stepeni - gde možeš okretanjem glave da razgledaš okolo.Sale_M napisao:Neko zna ovo?Za sta mogu da koristim VR sem za gledanje video snimaka?
Sale_M napisao:ima da ga nosim bar 2 godine
Ako sve bude kako očekujemo, promeniće ga na proleće.AndroMan napisao:Čuvaj ga malo duže, makar godinu dana
Nema na mnogo mesta da se uzme VR. Uglavnom ima kod KP "Mađara".Sale_M napisao: A gde da pogledam da uzmem neki VR,na kp,i koje su cene dobrih primeraka?