poz! imam mali problem!
kupio sam pre 4 dana usb data kabl za moju nokiju 3120 (iako jedino shto pishe na kablu je "FOR NOK 7210/7250" no lik koji mi je prodao kaze da moze i za moj) kineske sumnjive proizvodnje, sa sve diskom sa drajverom...instlirao,restartovao, instalirao zadnji oficijani nokijin pc suite, ushteko kabl nazad u uzb, chulo se ono "tng" shto bi zachilo da je prepoznao kabl i tu sve staje...dalje nishta! PC suite ne prepoznaje ni jedan konektovan telefon...aninstalirao to, instalirao Oxygent, ista stvar! aninstalirao to, instalirao mobimb, isto....niko ne konta da mi je prikachen fon na kabl!
U Device menager-u mi kabl konta kao "Prolific USB-to-Serial Comm Port (COM9)"...
probao sam sve moguce drajvere koje sam nashao na netu i uvek mi tako prepozna kabl i uvek mi ne prepozna telefon....
jel zna neko neshto o ovome, jel ima pomoci ili da odem da se nachestitam mile nove godine u shop i uzmem drugi kabl?
povezivanje nokije 3120 sa kompom (data kabl)
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
ako si vec u device menageru video da ti je na com portu 9 onda si i u pc suitu morao da namestis com port 9 inace taj kabel bi trebao da radi i sa 3120 al brate danas ti je sve kina i ne bi me cudilo da jednostavno nevalja pa ga zameni za drugi. nesecam se stvarno davno sam povezivao neku nokiu te klase kablom ali treba uskladiti com port sa suitom tu je glavna caka.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon