XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Dok ne uhvatim vremena za flickr. Uskoro fotke sa V30, mozda pixel 2 xl ili note 8 ali V30 za sad vodi sa 70%. Do tad Somi fercera.
Nisam stigao na AP da slikam srne pored ali evo koja.
Sta mislite, da li je xiaomi mi note 3 u rangu sa V20? Ako obojica imaju instaliran gcam?
Ona kamera na V20 me je odusevila, sinoc ja i drug setali, apsolutno me bilo sramota da izvadim P9 moj iz dzepa..
Ja kao imam portret mod na P9, fabricki, on preko gcam-a, malo je reci da pravi brutalne portrete.. Samo jos da ima da se podesava zamucenost pozadine, bilo bi jos bolje, ali dobro..
Kasnije ili veceras cu okaciti par slika, nisam pri kompu sad..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.