Glavno mi je da telefon bude dual sim, ima ekran >5.5" i da ima dobru kameru.
Prvo sam gledao mate 10 lite ali sam video da kamera i nije najbolja.
Šta mi preporučujete?
Mate 10 lite košta 50.000 din, znači ~420€somi92 napisao:Jovana, a gledaO [emoji23] meni ovo lici na trol temu pogotovo sto hoce za 500e mate 10 lite,a i vi sto predlazete za 500e s7e [emoji23]
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
Did you just assume his gender??somi92 napisao:Jovana, a gledaO [emoji23]
Šta ti je, jesi li dobro? Upravo si pohvalio Garija.sugarcoated_ass napisao:Stvarno je ovde Gari dobro rekao.
Ali taj isti model, neotpakovan na oglasima sa garancijom operatera, dakle legalnom garancijom, košta oko 280€ pa i manje. Za 420€ može da kupi neotpakovan S7 edge sa garancijom operatera koji je za tri klase iznad Mate 10 lite.sugarcoated_ass napisao:Mate 10 lite košta 50.000 din, znači ~420€
Naravno, ali da li je to neko naveo? Ne, već se samo pišu modeli i cene i ljudi će pomisliti da toliko koštaju u radnji ili će otići u obližnju šupu, kupiti po toj ceni (ako tamo bude) i posle ide kukanje. Lepo odmah treba da se napiše da je u pitanju kupovina polovnog uređaja po toj ceni i da nije sve gotovo sa kupovinom uređaja već i da imaju i cimanje sa notarom da bi na tu garanciju mogli u potpunosti da računaju.znemanja napisao: Ali taj isti model, neotpakovan na oglasima sa garancijom operatera, dakle legalnom garancijom, košta oko 280€ pa i manje. Za 420€ može da kupi neotpakovan S7 edge sa garancijom operatera koji je za tri klase iznad Mate 10 lite.