Xiaomi Mi A1 (5X)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Re: Xiaomi Mi A1 (5X)
cekaj ne razumem,ne moze da skine pa da restartujes,on kad skine odmah krene instalacija,meni tu izbacuje gresku,ako ti nije tesko napisi kojim si redosledom to izveo
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
- :: Xiaomi Mi A1
- :: Gsmart Aku A1
- Kontakt:
Od danas i ja u Xiaomi klubu.
64gb/black verzija.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
64gb/black verzija.
- neogeo
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 23. Feb 2006. 10:15
- :: Huawei P30
Welcome to the jungle...
Fon je odličan i bićeš prijatno iznenađen.

Fon je odličan i bićeš prijatno iznenađen.
Iacta Alea Est
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Pustio ga da skida, iskočilo mi da treba da se restartuje, tap na reboot, podigao se sistem i eto me na March 1, 2018.majkon80 napisao:cekaj ne razumem,ne moze da skine pa da restartujes,on kad skine odmah krene instalacija,meni tu izbacuje gresku,ako ti nije tesko napisi kojim si redosledom to izveo

Ma eno već mi kuka na stock Android. Navika na EMUI. [emoji38]neogeo napisao:bićeš prijatno iznenađen.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ide na bolje. Sad kad su se malo slegli utisci jedino što mi stvarno nedostaje s P10 Lite je brzo punjenje. Šta im je to trebalo i zašto su to izostavili ne znam...
-
- Sertifikovani Trol
Ajde, ajde. Treba mu manje od 2h da se napuni. Šta ja da kažem sa P9 lite i honor 8 lite koji su se punili skoro 3h? [emoji38]
ja sam ovaj tel bio otpisao bas zbog nedostatka brzog punjenja, igrom slucajeva desilo se da ne mogu da cekam jer mi je prethodni crkao i u tom trenutku sam mogao da uzmem samo ovaj, i mogu ti reci da mi punjenje uopste nije problem kao sto sam mislio da ce biti, dosta brzo to ide osim tih poslednjih 5-10% mada kako mu drzi baterija dobro uopste nije neka razlika ako to malo na kraju ni ne dopunis. na proslom jesam navikao da za nekih 40min on napuni 50% al ovde je to 40% za isto vreme pa i nije neka razlika al zato baterija traje i traje, sve u svemu nije mi ni malo zao sto sam "morao" ovaj da uzmem, evo nekih mesec dana ga koristim i zadovoljan skroz 

ljudi sta je sa vama,pa ima brzo punjenje meni je p10 doknsam imao.napunio za sat i 10 min kad dodje na 20 odsto,toliko i ovaj odprilike puni sat i 10 min mozda 15
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
Zaboravio da kažem da nemam original punjač. Pošto sam P10 Lite prodao dobrom prijatelju pozajmiće mi punjač sutra pa ću probati da skontam razliku s brzim punjačem, ako je ima kupiću ga, što da ne.
-
- Sertifikovani Trol
S ovim od 2A što ide uz njega od 5 do 100% mu treba do 1:50 da se napuni... pod uslovom da ga ne čačkam mnogo. [emoji38]
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
OMG. To je sve što mogu da kažem posle probe Gcam. Kako je moguće da aplikacija ovoliko popravi kameru? Prosto odbijam da poverujem koliko bolje slike pravi. Za sad sam pravio samo portrete i selfije pa nemam šta da priložim, ali neki već i znaju kakva je promena u pitanju, možda je kod prednje kamere čak i veća razlika posle instaliranja Gcam. Nerealno.
kod prednje probaj u potpunom mraku sa flashom portret da uradis, ono je stvarno nerealno
a i inace jako veliku razliku pravi gcam na ovom tel, tacno mi je samo jos app za cam falila "out of the box" i da ne moram nista da razmisljam i cackam. nisam inace ranije nikad koristio a iskreno ni bio zainteresovan nesto za cist android al koliko su pricali o tome kako glatko radi doslo mi je da probam malo kako je to zapravo i bas sam iznenadjen kako fino ovaj tel radi, ako se sa android one programom nastavi i dalje, a cini mi se da ima dobru buducnost vidim nokia ce npr dobar deo uredjaja drzati stock, stvarno mi onda ne pada na pamet vise da dajem preko 200-300e za telefon.

Pa kako pravite selfi na gcam?sa opcijom portret?uzgred izasla je nova arnova https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... test-9.apk
kako kad, uglavnom portret, svima se to jako svidja pa im tako namestim. ne znam kolike su razlike u verzijama, ali instalirao sam je sa onom non root metodom i nisam menjao uopste, ocigledna je razlika u odnosu na njegovu osnovnu cam app pa mi je to i vise nego dovoljno, ne znam cak tacno ni koja je verzija koju koristim 

Nikola skini i slobodno instaliraj,tek ces da vidis razliku,sve namesti na high i 100 odsto,i iskljuci zsl https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... 2-V1.6.apk
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
[emoji23]

ja sam ovu koju koristim stavio na very high, 100% i ukljucen je zsl, reci mi koja je razlik kad je zsl iskljucen tj sta se menja time, i kako znam koja je verzija koju koristim, u app info kad pogledam pise version 5.1.018.177470874, i video sam u settingsu da je arnova samo sto ne znam na osnovu tih brojeva koji pisu jel to verzija 1.2 1.4 i koja vec..majkon80 napisao:Nikola skini i slobodno instaliraj,tek ces da vidis razliku,sve namesti na high i 100 odsto,i iskljuci zsl https://www.celsoazevedo.com/files/andr ... 2-V1.6.apk
Poslednja izmena od niko1a u Pon, 26. Mar 2018. 16:11, izmenjeno 1 put ukupno.
- ~Arkan~
- Mobil manijak
- Kontakt:
@Majkon80, daj podešavanja za ovu verziju koju si priložio.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 18. Jun 2017. 13:08
- :: Xiaomi Mi 10T Pro
Od juče sam i ja deo A1 grupe 
64/4 GB verzija, crna boja

64/4 GB verzija, crna boja