bluetooth

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Criss
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 19:50

bluetooth

Post od Criss »

Danas sam kupio bluetooth GIGABYTE GN-BTD02 i nikako ne mogu da saljem podatke sa kompa na telefon tj. ne mogu da nadjem kako da posaljem.Da li ima neko resenje ili moze da mi kaze kako to da izvedem.Inace u pitanju je 6230i.Hvala.
All eyez on me

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Trebalo bi da si dobio Shell option za BT,znaci na desni klik misa bi u Posalju u/Send to (zavisi na kom ti je jeziku Windows) trebao da imas opciju Send to Bluetooth!Ima i drugih nacina,na primer preko PC Suite-a da ga povezes a kao nacin povezivanja odaberes BT,ako bi nesto vise da radis sa telefonom,a za slanje poneke pesmice i slicno onda je lakse onako preko opcija na desnom tasteru misa!
Pozdrav 8)

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Joj, ja sam pre neki dan zaginuo sa tim bluetooth-om. :angry: Reci mi koje drajvere si dobio, Widcomm, BlueSoleil ili nesto trece?
Ja sam dobio BlueSoleil i isto nisam mogao nista da posaljem na mob uz pomoc toga. Nesto je zezalo, zakoci se, moga sam samo sa moba na komp. Mada, to me nije ni zanimalo, ja sam BT uzeo pre svega za povezivanje sa PC suite. A ako uspes da ga povezes sa PC suite, posle ces slati fajlove bez ikakvih problema. Evo pogledaj temu, verujem da ce ti pomoci:
viewtopic.php?t=6998

Znaci, moras da nadjes neki Widcomm otkljucan driver (sto je otprilike nemoguca misija) ili da skines ovu verziju BlueSoleil 1.6.1.4. Evo ti link:

http://www.i-mobile.com.tw/files_d/Blue ... 050606.zip

Meni sad radi odlicno. 8)

I da, zaboravih, ta verzija BlueSoleil radi sa najnovijim PC siute, za prethodne verzije ne znam.

Criss
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 19:50

Post od Criss »

Nekako sam uspeo da se snadjem :) :)
Pokusacu da skinem noviju verziju bluesoeila,mozda ce biti jednostavnije.
Hvala mnogo za link.Pozz
All eyez on me

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Criss, nemas jednostavnije od objasnjenja koje ti je Lomnica_city, dao...bar je meni to najlaksi tj.najbrzi nacin 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

sTO se tice BlueSoleil-a , i meni se desavalo da se baguje i da nece da poshalje na mob. ali to sam ispravio tako shto sam ga izvadio iz kucista :o (mislim na plasticno kuciste samog blutooth-a) i sad RADI super . 8)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

Odgovori