6111,6630,6681,7610 ?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
Kontakt:

6111,6630,6681,7610 ?!

Post od pollo »

eto,bas sutra idem za bg da kupim neku nokiu jer def.u njih imam najvise poverenja pod pojmom "telefon"a ne lutkica za kurcenje...pa se dvoumim da li da uzmem 6111,6630,6681,7610!?mislim,lova koju imam je oko 200e ali se u krajnjem slucaju mogu dopuniti sa jos 20 jura!
vidim da se najvise hvali 6630 ali je meni slajder nekako mocniji!sta znam,nisam neki fanatik pa bi voleo da cujem vase misljenje....
i jos nesto...u koju radnju u bg -u bi me poslali da uzmem a da su pristupacni i pouzdani...to pitam isto iz vaseg licnog iskustva!
sve najbolje!
pedja!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ovako od tih telefona ja bih uzeo 6630,o njemu nema sta vise da se kaze :) :wink: .A za radnju zabranjeno je reklamirati radnje,pogledaj pp.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

da,kontam da je reklamiranje zabranjeno ali moze se poslati na privatene poruke!
i koliko kosta memoriska kartica od 512 mb!?

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

a jel si ti bash siguran da ti treba symbian?Poshto vidim da si naveo i 6111 koji nije symbian. .Pa za te pare ti je najbolji 6630 (ponavljam,ako ti je zaista potreban symbian),a karticu do 512mb mozesh natji za nekih 15,16evra :D od 1gb ti je oko 30evra ;)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

6630 uzmi neces zazaliti, za te pare nema teorije da dobijes bolji telefon 8)
Kamera moze delovati malo zastarela ali je ipak na nivou zadatka :)
5130+Koss the plug....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Naravno poenta je u tome da li chovek hoce "pametan" ili "obichan" telefon...mada i gledano samo po dizajnu,ja bih se opet odluchio najpre za 6630,a plus mislim da je kod njega i MP3 najbolji od svih navedenih,a meni je to recimo veoma vazna stavka....6681 bih uzeo u obzir jer ima dobar izgled kao 6680 samo bez one nepotrebne druge kamere,mada koliko chitam po netu i to ce se uskoro dovuci u beograd,mislim taj famozni 3G :) 7610 je zastareo po pitanju zvuka(mislim-nema STEREO)tako da odmah leti u korpu,osim naravno ako dizajn nije presudan,ali opet.....ma 6630 i da ne tupimo vishe! :wink:

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

aj vazi...da ne tupimo vise,6630 je najbolje i 99% cu ga uzeti!
mp3 mi je jako bitna stavka,kamera i ne toliko posto imam cannon digitalca....samo me brine sto nije 3G i sto sam i ja cuo da ce uskoro profunkcionisati i na ovim prostorima a ja nisam neki koji cesto menja fonove...ali kao i kod svega...nesto gubis a nesto dobijas!
sta je ustvari pojam idealnog!?nepostoji...jer sto je za jednog savrseno za drugog moze biti totalno bzv-e!pozz.!

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Definitivno 6630.

7610: jedina prednost u odnosu na 6630 je sto je lepsi (po meni, to je opet subjektivno). Nema stereo cip znaci MP3 se jadno cuje na njemu, nema izmenu kartica na zivo, ima losiju kameru, mnogo je sporiji i posle svega toga, skuplji! Znaci otpada.

6681: prvo i osnovno, nikako ne opravdava razliku u ceni!! Prednosti su bolji displej (maltene neprimetno), blic i eto kao poklopac za kameru(nadam se da nisam nesto zaboravio). A drugo, po meni je 6630 lepsi (ali to je opet subjektivno misljenje). I trece, 6630 je za nijansu brzi i cak ima vecu internu memoriju.

6111: nema Symbian, mala interna memorija i nemogucnost prosirivanja karticama, losiji displej. Prednost, jedino dizajn (posto rece da volis slajder ali meni se licno 6111 ne dopada) i nesto niza cena.

Nadam se da sam pomogao 8)

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

Preduhitri me covek, vec je odlucio dok ja napisah svoj roman! :lol: :lol:

pollo, 6630 ima 3G samo nema prednju kamericu za video razgovor ali to ti verovatno u skorije vreme nece trebati jer iako uvedu 3G video razgovor ce, osecam, biti papreno skup!

Pozdrav 8)

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od pollo »

hvala ljudi...def.ste mi pomogli da prelomim!mislim,uvek sam najbljizi i bio pri 6630 ali vas glas je resio sve neooumice koje su do tada postojala...ujutru je moj!javicu vam za prve impresije!pozz.!

Odgovori