Može, ali ovo je samo osnovno Pošto postoji S2 u wifi i LTE varijanti stoga je potrebno naznačiti taj podatak. Takođe, postoji verzija od 8 i 9.7 inča, pa je i taj podatak nužan. A ovo VE znači da je druga verzija modela sa novijim SOC, jer prvi Tab S2 je 2015. godine izbačen na tržište sa Exynos procesorom.
Sent from my Samsung Galaxy Tab S2 8.0 LTE using Tapatalk
Bice ponovo aktuelan kad izadju nove sarene igrackice. znemanja, moze samo ukratko impresije tableta? Posto mozda uskoro zelim da promenim moj djubar od Asusa.
Idealna veličina za korišćenje sa jednom rukom. Koristio sam kratko moto e4 plus koji mi je bio preveliki pa onda p10 lite koji je okej veličine ali ipak 4 inča mnogo bolje leži u ruci. A ja nisam zahtevan korisnik, muzika i poruke, za ostalo koristim tablet ili laptop. Jedino mi se IOS ne svidja , brz je ali glup i ograničen, windows mi je pametniji
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.