K600 ili nešto drugo?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Chelle
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Avg 2006. 21:38

K600 ili nešto drugo?

Post od Chelle »

trazim telefon do 130-140e
doshao sam na ovaj sajt i smucio mi se... kupovina moba je sve komplikovanija... (sada jedan isti telefon se prodaje u 3 razlichite maske sa 3 razlichita softwara i svaki od njih se razlichito pokazao :P)
treba mi naravno pouzdan mob... a od opcija voleo bi da nakachim MSN... znaci neka nova java... eventualno radio... da ne bude siemens lg ...
ko ima predlog nek helpuje :)

sada meni se svidjaju mobovi tipa SE k(v)600 i k608... ali shto se bug-ovanja tiche..:uhuh:
hvala !

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

za te pare definitivno sonyericson i to mozes da biras v/k600 , k510 , z520, z530 :disgust: moj predlog v600
neces simens
neces lg
ostala nokia koja za te pare daje najvise 4,5 mb memorije :blinky: to li je telefon
ako te zanima motorola recimo e770 dobar izbor mada sonyericssoni su definitivno najbolji za te pare
Phone market
sve za vas mobilni telefon

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

uzmi K608i (K600i) neces se pokajati...nema prosirivu memoriju ALI to je sve od mana koje poseduje... 8)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Josh bolji izbor od toga: K510. Em manji (jer nema 3g a ako ti to ne treba onda je jako dobro), em bolju kameru, em bolji softver (ekstra je brz)...... itd.... ima jedino nesto manje memorije.....

Uglavnom ako hocesh 3g telefon onda k600 (ili k608) ako ne onda k510. 8)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori