Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Pa nisu mi nešto naročito bitne, ali su mi zanimljive. Dosta hvale taj Xiaomi, ali mislim da ću ostati veran Huawei-u ;Dsugarcoated_ass napisao:Ako su ti baš bitne nadogradnje sistema onda gledaj neki od uređaja iz AndroidOne priče. Npr. Nokia ili Xiaomi.![]()
Послато са LG-M250 уз помоћ Тапатокаsugarcoated_ass napisao:Ako ti je problem samo launcher onda imaš gomilu drugih na Play Store. Nova, Microsoft, Lawnchair...
Sve preko toga jedino neki AOSP custom ROM ako postoji.
Thanx !sugarcoated_ass napisao:PetarVetar, ma vidiš da sam i ja delom ostao veran Havajcu. P9 lite mi i dalje šljaka kao sekundarni, a P Smart žena cepa. [emoji38]
neshtry, pa sam EMUI ti je već veoma blizu stock Androida i jedina zaista velika razlika je u launcheru. Ako hoćeš najbliže stocku onda idi na Lawnchair ili Nova. Ja imam kupljen Nova prime i teram ga i na Mi A1 iako je uređaj full stock Android, a i žena ga voza na P Smart sa nekom imitacijom Pixela.
Baš leposugarcoated_ass napisao:PetarVetar, ma vidiš da sam i ja delom ostao veran Havajcu. P9 lite mi i dalje šljaka kao sekundarni, a P Smart žena cepa. [emoji38]
Hvala, to sam ibja nasao ali sajt na kome treba da se otkljuca bootloader je ugasen, koliko sam ukapirao huawei je obustavio,isporucivanie kodova za otkljucavanje bootloadera, samo sam hteo da saznam dali postoji jos neki nacin.ciklon napisao:Ево, изгуглао сам уместо тебе:
https://www.google.com/search?q=how+to+ ... refox-b-ab