Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Samo da dodam na prethodni post od PeraKG, ovim smo update-om G950FXXS3CRG1 dobili i bootloader ver. 3 tako da nema vracanja na prethodne verzije fw.
Cisto da se zna kada odradite update - nema vracanja na staro.
Sto se tice samog update-a, poprilican broj ljudi ga hvali na xda kao jedan od najboljih do sada, pogotovo po pitanju fluidnosti i trajanju baterije.
cao. treba mi hitna pomoc.
ne mogu nikako da rutujem tel a ni rom da instaliram.
u telefonu je: SM-G955F - South East Europe - Android 8.0.0 - G955FXXS3CRG1 - G955FOXM3CRG1
probao sam i romove sa xda ali nesto ne ide. kod twrp je bilo dosta gresaka tj crvenog ispisano i to sam kao resio sa ext4 u ext2 i opet nazad ext2 u ext4 i imao sam konstantno restartovanje kod s8 plus ekrana tj pre samsunga...
samo info za one koji sami flešuju preko odin-a... ja sam hteo da flešnem najnoviji CRG1 update i odin mi se zaglavljivao na fajlu sboot.bin.lz4 i nije hteo dalje, tj. nije hteo ni da krene. mislio sam da je do usb drajvera, reinstalirao par puta ali nije do toga.
u pitanju je verzija odina, pokušavao sam sa 3.12.3, koja se ne snalazi sa novim samsung arhivama tipa .lz4
sa verzijom odina 3.13.1 sve prođe bez problema
Instalacija fabrickog ROM-a ide kako treba ali problem mi je kao prvo RUTOVANJE spoenutog CRG1 kad to nije uspelo pokusao sam CUSTOM ROM-ove sto isto nije uspelo.
Da li neko zna kako rutovati CRG1 ili preko njega instalirati custom rom?
Posto je FOX napisao da ne vredi vracanje unazad zbog bootloader ver. 3 nisam probao neki od starijih fabrickih rom-ova.
instaliram app sa kompa i ni u jednom slucaju se ne pojavi ikonica. app postoji u menadzeru apllikacija pri tom sto je prisutna samo opcija deinstaliranja tako da ne mogu odraditi disable/enable...
jedini nacin da je otvorim je kad se zavrsi instaliranje i da tada uradim open. da bi je opet otvorio posle zatvaranja moram opet uraditi instaliranje.
Mom tastu se desilo slično na nekom lenovo telefonu. Nestale neke ikonice, a app instalirane, plus ni jedna nova se nije pojavljivala. Rešenje je bilo naći njegov fabrički launcher među aplikacijama, force stop pa clear data. Sve app ikonice su se pojavile.
Pozdrav svima. Kakve SD kartice koristite za ovaj telefon. Na sta treba obratiti paznju pri kupovini kako bi najbrži bio prenos podataka,neka preporuka?
Preproruka za Samsung MicroSDXC EVO Plus. Koristim dve, jednu od 128 GB u S9 i jednu u od 64GB u J7 (2017). Izuzetno su kvalitetne sa jako dobrim preformansama, pogotovo ako nameravaš da na karticu skladištiš 4K video snimke.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.