Nokia 6630

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Ova ima sigurno, pri promemi profila imas za bluetooth mogućnos, off; on,hidden i on shown to all; kod ovog programa mi je dobro što može sa profilom i da pokreće određene app. , moja verzija je 2.21 , e to već za uključivanje preko poruke je perverzija :) heh mada ko zna ninolina još nije rekla svoje :), pozdrav
6630

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

vlajche, preko poruke ukljucivanje Bluetootha???Nisam za to cula (a i sta ce ti to...?Bas bih volela da cujem...)...A od ova dva programa za menjanje profila, Psilocov E-Profiles ima vise funkcija i opcija nego Smart Pofiles, tako da ti njega preporucujem..gledaj da nadjes noviju verziju... :roll: 8) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

ninolina, pazi ovako. Kuci sam, radim nesto na kompu, stigne poruka, ukljuci se bluetooth, fon se poveze sa kompom, ja preko PC suitea pogledam poruku, odgovorim, bluetooth se iskljuci! A, sta kazes na ideju?! 8) Rekoh ja da fantaziram ali ajde da pitam, ko zna, mozda postoji nesto slicno.
Jos samo da uspem da povezem bluetooth sa PC suiteom i bice super. Malopre sam kupio BT i opasno me zeza, kopao sam po forumu, pronasao ponesto ali nista sto bi mi resilo problem :cry:
Postavicu novu temu, da ne idem sad ovde u off.

Pozdrav :)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Hahaha vlajche, kakva ideja... :lol: ... pa sad kad ovo vide hakeri mozda i naprave nesto tako...ali za sada nema toga... :uhuh: ... A koji BT si kupio? Meni savrseno radi veza BT - PC suite - N70... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

vlajche, pa kad si već kod kuće - zabodi mob na punjač i uključi BT - što mora da se pali/gasi... :wink:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

vlajche, mislim da smanjuje za nekih 20-25%, tako da ne bi trebalo da se plašiš da će za polasata da ti posisa celu bateriju.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

E hvala gargamel4, to mi je bilo bitno da znam. Znaci prezivecu i bez programa koji automatski pali bluetooth :lol: :lol: :lol:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

ako se dobro secam, naisao sam na podatak da BT smanjuje autonomiju na 6630 za 15% ..... ali to naravno zavisi od toga koliko ga koristis..... ako imas problema sa povezivanjem sa PC Suite-om, probaj Remote S60 Professional ...... omogucuje potpunu kontrolu mobilnog preko kompa ..... ali jede bateriju ....

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Evo i ovde da postavim pitanje, poshto mozda neko ne prati sve teme...
Zashto video secka na kartici od 512mb..?
kad prebacim da chuva na mem phone, normalno radi, ali kad je na mem cartici, nenormalno secka! :x
Ako neko zna reshenje, odgovor na pitanje, nek shalje! please... :oops:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

vlaki, i ja sam pitao to pitanje u temi 6630, video klipovi :? hehe :wink: meni se to isto desava samo na 1gb kartici
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

vlaki, milan91, jeste probali sa restartom telefona, ili u težoj varijanti sa rasterećenjem interne memorije? Možda upali :roll:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

ja nisam mozda probam,a i ne bih jer sam narokao programe i igrice i video i slike,i onda me mrzi da vracam.Ma dobro ja i ne koristim toliko taj video.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

milan91, ako su ti programi instalirani na karticu, vecina ce ih raditi i posle formata telefona ..... jedino mozda izgubis podesavanja i slicno...

pozdrav...

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

gargamel4, imam 7mb interne mem... ne mogu vishe da je rasteretim... jedino shto je na mem. phona, a to je i moralo da se instalira je PowerMP3...
i josh neke instalacije...
Mozda cu i uraditi reset phona, ali do tada da spomenem da je na pochetku odlichno shljakao, sve savrsheno... :smutny:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
Kontakt:

Post od pollo »

ljudi,evo danas sam jedva nasao 6630 u bg-u....skoro iz 7,8og pokusaja tjst radnje...sve kao nestalo,dodji sutra....sve ga manje ima,tjst izgleda se vise uopste i neproizvodi!?
nego..nemacki mi je meni,nema sanse da se snadjem...pa bi zamolio nekog ko zna nemacki ili onako sa engleskog ofrlje da mi objasni gde su languages...
i jos nesto...posto sam zadnji put formatio bateriju pre jedno 3 godine i ne secam se dobro..mislim,moje pitanje je da li uopste sme da se cacka telefon kod prva 3 punjenja!?tjst sme li uopste da se ubacim sim kartica u vreme formatiranja!?mislim,konacno da formatiram kako treba....
aj please,sto pre...ovo sa nemackim da bi osetio prvu car telefona....pozz.

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Jezik ćeš promeniti ovako:
Menu->System->Einstellungen->Telefon->Allgemein->Display-Sprache-> i tu si! Izaberi Engleski i potvrdi restart sa JA! ;)

A telefon slobodno koristi u toku punjenja (dok je na punjaču), baterija ne treba da se formira, znači kada se napuni jednostavno otkači punjač.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

pollo, za promenu jezika ces ici sledecom putanjom...Menu>System>Einstell.>Telefon>Allgemain>Display-Sprache...i tu biraj koji hoces jezik... 8)

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

ninolina, :P

pollo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Avg 2006. 15:48
Kontakt:

Post od pollo »

hvala ljudi....uspeo sam nekako sam da dodjem do te opcije posle par minuta cackanja ali u svakom slucaju hvala....nego,jel smem da ubacim karticu tjst da prekinem formatiranje i ubacim je...!?cisto ono da ispadne sve property...hvala!
e da...dali su mi samo od opreme slusalice,64mb memorije i punjach i ako sam se svadjao sa ribom u radnji da je kabal i cd u paketu...u fazonu,kao "negde ne daju ni slusalice"...ma ajde,brishi...al nema veze,uzeo sam ga jer sam posle 2,3 sata cimanja samo tu uspeo da nadjem i dao preko 10 jura za taksi....sta da radim sada sa kablom,gde naci!?

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

pollo, ne moras ni da je formatiras...dovoljno je da tri puta bash do kraja ispraznis i napunis bateriju, a posle toga kako ti je volja...

Miskoni, :P :P

Odgovori