XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Motorola moto e4 plus, taze iz mts poslovnice. Koristim Causalis koji mi menja wallpaper svaki dan random, odlicna ibpouzdana app i uglavnom stock android...[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201811 ... a0f45b.jpg[/img]
Jesi se to ponovio? Čestitke, kako si zadovoljan? Ima ga jedan moj poznanik, pa sam ga pogledao, i ostavlja simpatičan utisak za regularno svakodnevno korišćenje.
Realno, kinez je odradio svoje, cak i neko totalno tolerantan na bugove kao ja vise nije mogao da izdrzi nepouzdanost. E sad ova Moto e4 plus je za mene novina, znatno veci ekran, cist android, brend koji ipak nesto znaci. Baterija razbija. Cena mu je pala verovatno zbog dizajna jer deluje staromodnije i glomaznije od konkurencije, ali mi to ne smeta, samo da radi ok. Ali nek prodje jos malo, da ne skrecemo s teme.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.