ciscenje senzora kamere na 6630

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mt78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 00:31

ciscenje senzora kamere na 6630

Post od mt78 »

da li se moze (i na koji nacin) ocistiti senzor kamere na nokiji 6630 bez nosenja u servis, dakle u "kucnoj radinosti"; i koliko je to rizicno?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Sunzor kamere ? Pa to mu je isti senzor kao i za tastaturu valjda,skinesh masku i prebrishesh ga,hmm..

mt78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 30. Avg 2006. 00:31

Post od mt78 »

hmm, pa i ne bas. mozda ni ja nisam bio dovoljno jasan, dakle kad skinem masku, kamera je i dalje pokrivena okruglim staklom ispod kojeg se nalazi "ono malo cudo" koje sam ja nazvao senzor (mozda se i ne zove tako, nisam bas neki strucnjak), i na njemu se nalazi prljavstina. dakle, mene zanima kako se to staklo koje pokriva kameru skida, i kako ga ponovo pricvrstiti?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

A ti bi da ochistish sochivo?xe xe,pa to je druga pricha skroz onda...Pa ono,ne znam dal bi ti to trebao bash sam da radish,hm... :roll:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

pitanje je da li uopste i moze da se ocisti, ili u servisu mogu samo da zamene kameru ..... sto se nikako ne isplati....... Photoshop je jeftinije resenje ;)

poz...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa samo mu se staklo uprljalo malo,bice ushla prashina...moze ali bolje da prepusti serviseru to... :wink:

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

bez uvrede ali ako ti mislis da ocistis SENZOR KAMERE na 6630 NE TREBA NI DA JE OTVARAS. desava se stalno kod 6630 da tu udje prasina a stvar ces resiti otvaranjem celog telefona sto ja tebi ne preporucujem, nije to komplikovano nego je stvarno rizicno za pocetnika al tvoj je telefon pa radi sta hoces ili daj 200 - 300 din u servis pa da ti ociste. i nece ti naravno zameniti kameru jer kamera se kod 6630 ne mrda i ne skida lako.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

phone market napisao:kamera se kod 6630 ne mrda i ne skida lako.
xexe,e pa moja se mrda... :P

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Dexter, i jos je usla kafa u nju ;) :oops:

pozdrav...

Odgovori