Koristim dosta telefon, instagram, viber, whatapp, pozive...
Prosek je izmedju 5 ipo i 6 ipo sati sot, na 12-15h koriscenja...(uglavnom 12h i 5ipo-6h... ponekad kad sam ceo dan kuci, na wifi, izgura 15h sa 7h sot)
-Wifi 70%,
-4g 30%,
-AoD iskljucen,
-Automatsko osvetljenje,
-Facebook lite umesto prave apk,
Pogasio sam i sve nepotrebne aplikacije i gluposti preko Package disabler-a.
Meni fali nekih 20-30% da budem zadovoljan...
Mozda bi bila bolja kad bih odradio hard reset... nisam nijednom za 6-7meseci...
Memorija mi je puna, imam oko 1gb slobodno, i 4G signal je ponekad jedna-dve crtice... mozda i to utice.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ima li nekog da potrvrdi kakva je situacija sa baterijom na Iphone SE sa poslednjim softverom?Cini mi se da su je opet pokvarili.Mozda je trebalo da se uradi posle update neki reset ili slicno?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Koristi li neko iPhone 7 plus, interesuje me baterija? Treba mi jos jedan telefon, nebitno (iOS da je) i prodaje mi jedan poznanik. Kupio ga on novog u decembru 2017.godine i battery healt pokazuje 100%. Nije mi jasno kako. Nije neki korisnik zahtjevan, jos model je 256 gb ali da nije niti jedan procenat opao, ne znam. Garantuje da nije otvaran ili mijenjano bilo sta.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.